Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Watzke: «Πολύ δύσκολα να μείνει ο Bellingham στην Dortmund…»

Watzke: «Πολύ δύσκολα να μείνει ο Bellingham στην Dortmund…»

Η Liverpool στρέφει την προσοχή της στη μεταγραφική περίοδο μετά τη νίκη της στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον σταρ της Borussia Dortmund Jude Bellingham να είναι ο κορυφαίος στόχος της.

Ο Jude Bellingham θα είναι ο κορυφαίος στόχος τους στην καλοκαιρινή περίοδο, αν και θα παρακολουθούν στενά τον μέσο ως τότε χωρίς να αποκλείεται οποιαδήποτε κίνηση νωρίτερα. Και ο διευθύνων σύμβουλος της Borussia Dortmund Hans-Joachim Watzke παραδέχθηκε ότι, η ομάδα της Bundesliga έχει λίγες πιθανότητες να τον κρατήσει στα χέρια της.

Η παραδοχή αυτή έρχεται καθώς ο όγδοος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, φαίνεται να μπήκε στην κούρσα για την αγορά του συλλόγου, αφού η Fenway Sports Group έθεσε τους Reds προς μερική ή ολική πώληση.

Οι επιδόσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης της Liverpool.
«Θα κάνουμε μια γενική συζήτηση για το τι πραγματικά θέλει. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε ότι το θέμα δεν είναι στο τραπέζι. Εφόσον εμπλέκονται πραγματικά μεγάλοι σύλλογοι, τότε δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε μια μάχη από οικονομικής άποψης», δήλωσε ο Watzke.

Watzke: «Πολύ δύσκολα να μείνει ο Bellingham στην Dortmund…»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com