Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι ρήτρες ανεβάζουν στα ύψη την μετεγγραφή του Nunez στην Liverpool

Οι ρήτρες ανεβάζουν στα ύψη την μετεγγραφή του Nunez στην Liverpool

Η Liverpool αναγκάζεται να πληρώσει επιπλέον 5 εκατ. ευρώ (4,4 εκατ. λίρες) για την μεταγραφή του Darwin Nunez, που αποτελεί ρεκόρ του συλλόγου, καθώς πετάει για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έγινε η μεταγραφή ρεκόρ της Liverpool το καλοκαίρι, αφού ολοκλήρωσε τη μετακίνηση μεγάλου χρηματικού ποσού προς την Benfica, αλλά αυτό το ποσό που βγάζει μάτι συνεχίζει να αυξάνεται.

Οι «Κόκκινοι» έκλεισαν μια συμφωνία με πολλά χρήματα για τον επιθετικό το καλοκαίρι, καθώς πλήρωσαν στον πορτογαλικό σύλλογο 75 εκατομμύρια ευρώ (65,8 εκατομμύρια λίρες) για την υπογραφή του. Ενώ αυτό αντιπροσώπευε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά στην ιστορία της Liverpool – μόνο πίσω από το τεράστιο ποσό που πλήρωσαν για τον Ολλανδό αμυντικό Virgil van Dijk – οι Merseysiders πλησίασαν στο να σπάσουν αυτό το ρεκόρ, αφού συμφώνησαν να δώσουν ακόμα περισσότερα για τον Nunez.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, προσθέτουμε ότι η Liverpool είχε συμφωνήσει με ρήτρα στη συμφωνία για την καταβολή επιπλέον 5 εκατ. ευρώ (4,4 εκατ. λίρες) μόλις ο Nunez έκανε τη δέκατη εμφάνισή του με τον σύλλογο – ένας όρος που ξεπέρασε τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, τώρα πιστεύεται ότι η ρήτρα ενεργοποιήθηκε μόλις ξεκίνησε για δέκατη φορά για τον σύλλογο. Ο 23χρονος συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Liverpool στη νίκη της με 3-1 επί της Southampton το Σάββατο – ένα παιχνίδι στο οποίο σκόραρε δύο φορές.

Αυτή η συμμετοχή αποτέλεσε τη δέκατη συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η Liverpool θα πρέπει να καταβάλει το ποσό που της αναλογεί. Τα έξοδά της για τον Nunez μπορεί να μην τελειώσουν σύντομα, όμως.

Υπάρχει επίσης όρος για επιπλέον 10 εκατ. ευρώ (8,7 εκατ. στερλίνες) μόλις ο Ουρουγουανός κάνει την 50ή του έναρξη με τον σύλλογο, ενώ άλλα 10 εκατ. ευρώ είναι πληρωτέα ανάλογα με αδιευκρίνιστες ρήτρες που σχετίζονται με την απόδοση. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η Liverpool θα πληρώσει τελικά το τεράστιο ποσό των 100 εκατ. ευρώ (87,8 εκατ. λίρες) για τον Nunez, αν φτάσει σε όλες αυτές τις ρήτρες.

Οι ρήτρες ανεβάζουν στα ύψη την μετεγγραφή του Nunez στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com