Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να ανέβουμε στη βαθμολογία μετά τα Χριστούγεννα»

Robertson: «Να ανέβουμε στη βαθμολογία μετά τα Χριστούγεννα»

Ο Andy Robertson εξήγησε για άλλη μια φορά το πόσο σημαντικό θα είναι η ομάδα να αρχίσει να ανεβαίνει στην βαθμολογία της Premier League, μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ανεβάζοντας παράλληλα και την απόδοση της.

“ Μετά τα Χριστούγεννα πρέπει να κάνουμε το μόνο πράγμα που ξέρουμε και να παλέψουμε για όλα σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό και να δούμε αν μπορούμε να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε  στον πίνακα της Premier League. ”

“ Πάντα παλεύαμε για όλα όσα έχουμε και αυτό δεν θα είναι διαφορετικό αυτή τη σεζόν. Ναι, δεν ήταν μια καλή αρχή, αλλά μπορεί πάντα να αλλάξει. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια από την πλευρά μας για να το κάνουμε αυτό. ” Πρόσθεσε ο Robbo.

“ Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι τώρα και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πολύ τον πίνακα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε και ότι ήμασταν απογοητευτικοί αυτή τη σεζόν, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα σερί αποτελεσμάτων μαζί και να αρχίσουμε να κυνηγάμε τις ομάδες που έχουμε μπροστά μας. ”

“ Είμαστε στη θέση που βρισκόμαστε επειδή δεν έχουμε δείξει συνέπεια. Η συνέπεια είναι το κλειδί και αυτό έχουν δείξει οι ομάδες στην κορυφή. Η Arsenal και η Manchester City έχουν δείξει συνέπεια και γι’ αυτό βρίσκονται στην θέσεις στις οποίες βρίσκονται. ”

Δεν πρέπει να χάσει άλλο έδαφος η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com