Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Milner για τη νίκη και τις 600 συμμετοχές του

Ο Milner για τη νίκη και τις 600 συμμετοχές του

Τις 600 συμμετοχές στην Premier League συμπλήρωσε ο James Milner στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Southampton και μίλησε μετά τον αγώνα για το νέο του επίτευγμα και για την επικράτηση της ομάδας.

Για τις 600 συμμετοχές αρχικά είπε:

“ Είναι ένας μεγάλος αριθμός, έτσι δεν είναι; Είναι απίστευτο. Έχει περάσει πολύς καιρός. Βλέπεις κάποιον σαν τον Ben Doak μπαίνει το άλλο βράδυ σε παρόμοια ηλικία και να τα πάει καλά. Ελπίζω να έχουν μια μεγάλη καριέρα όπως εγώ. ”

“ Για τους νέους μας είναι ένα απίστευτο μέρος. Μπορείς να μάθεις τόσα πολλά. Δεν θα κάνεις λάθος, βλέποντας αυτούς τους παίκτες εδώ και μαθαίνοντας από αυτούς. ”

“ Είναι πολύς καιρός, χρειάζεσαι πολλή τύχη, ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα με πολλούς πολύ καλούς παίκτες και κατάφερα να μάθω από αυτούς και τους προπονητές. Είναι υπέροχο που συνεχίζω να παίζω και ελπίζω να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool. ”

«[Το ρεκόρ 653 του Gareth Barry] είναι πολύ μακριά. Με ξέρετε, παιχνίδι με παιχνίδι και απλά θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. ”

Όσο για τη νίκη πρόσθεσε:

“ Ναι, ήταν σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη και να διατηρήσουμε λίγο το momentum. Είναι ωραίο να τελειώνουμε με νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση κατά καιρούς, αλλά η νίκη είναι το πιο σημαντικό πράγμα. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά βοηθάει όταν έχεις έναν τερματοφύλακα τόσο καλό όσο εμείς. Νομίζω ότι τα παιδιά αμύνθηκαν επίσης καλά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά ήταν μια καλή νίκη. ”

Με νίκη στη διακοπή οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com