Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Southampton, Trent, Konate και FSG

Ο Klopp για Southampton, Trent, Konate και FSG

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Southampton στο Anfield.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε πρώτα για τον Alexander-Arnold που πηγαίνει στο Κατάρ:

“ Με τον Hendo να πηγαίνει ήταν ξεκάθαρο ότι θα πάει και ο Trent, είναι ωραίο. Είναι ένα μεγάλο τουρνουά. Ο Trent ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα νέα. ”

“ Δεν μίλησα μαζί του, ξέρω τον Trent για αρκετό καιρό. Ξέρει, εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο, δεν επηρεάζεται από τίποτα. Άκουσα τον Gary Neville να λέει ότι δεν μπορούσε να τον εμπιστευτούν στα νοκ-άουτ παιχνίδια. ”

“ Αλλά ο έχει κερδίσει αρκετούς τελικούς, πρέπει να μπορείς να αμύνεσαι στους τελικούς. Ήταν πάντα εκεί και αμυνόταν πάντα καλά. Δεν ξέρω γιατί κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ο Gareth θα είναι πολύ χαρούμενος που έχει τον Trent. ”

“ Ο Trent είναι πολύ ήρεμος και παίζει το ποδόσφαιρο που παίζει και προσπαθεί να βελτιωθεί. Θα ήταν απογοητευτικό αν δεν ήταν εκεί. Είδα το πρόσωπό του και είναι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό. ”

Για την κλήρωση με τη City στο League Cup:

“ Έχουμε μια προετοιμασία πριν από το επόμενο παιχνίδι, νομίζω ότι είναι παρόμοια τα πράγματα και για τη City. Έχει περισσότερους παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο από εμάς. ”

“ Αν το παιχνίδι με τη Derby ήταν το μοναδικό παιχνίδι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα είχαμε παίξει με διαφορετική 11αδα. ”

“ Για το παιχνίδι με τη City δεν έχω ιδέα ποιοι θα παίξουν. Θα έχουμε ένα προπονητικό camp και εκεί θα πάρω τις αποφάσεις μου. ”

Για τη Southampton:

“ Πιστεύω ότι ο Hasenhuttl έκανε εξαιρετική δουλειά στη Southampton. Αν έδειξαν κάτι ήταν η νοοτροπία τους, είχαν μεγάλο κίνητρο. ”

“ Πάντα περιμένουμε έναν αντίπαλο με κίνητρα, αλλά δεν υπάρχει πολύς χρόνος [για τον Jones] να αλλάξει πολλά. Τους έχουμε αναλύσει μισούς ως Saints Αγίους και μισούς ως Luton. Θέλουμε να τελειώσουμε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν σε υψηλό επίπεδο. ”

Για το διπλό στο Tottenham Stadium:

“ Η Tottenham είχε καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, πολλές σέντρες, μακρινές μπαλιές. ”

Πως θα διαχειριστεί όσους πηγαίνουν Μουντιάλ:

“ Έχουμε επτά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες, έχουμε έναν κανόνα – τα παιδιά πρέπει να μου στείλουν μήνυμα αμέσως αν έχουν προβλήματα μετά από ένα παιχνίδι. ”

“ Χρειαζόμαστε τους παίκτες να μας πουν αν έχουν κάτι και αυτή είναι η επαφή που θα έχουμε σίγουρα. Είμαστε στο Ντουμπάι, ακριβώς δίπλα, αν κάποιος χρειαστεί να φύγει νωρίς από το Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορεί να έρθει σε εμάς. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πηγαίνουμε εκεί. ”

Για την επιστροφή του Luis Diaz:

“ Έχει ξεκινήσει τρέξιμο έξω και δείχνει σε καλή κατάσταση. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Konate:

“ Είναι πολύ καλός αλλά ήταν πολύ καλός πριν. Ήταν εξαιρετικός στην Bundesliga. Ήταν τυχερός με το Παγκόσμιο Κύπελλο, επέστρεψε εγκαίρως από τραυματισμό. ”

“ Για αυτόν τα πράγματα λειτούργησαν πολύ καλά και το αξίζει προφανώς. Η Γαλλία έχει εξαιρετικούς αμυντικούς, οπότε το να κάνει το συμπεριληφθεί είναι μεγάλο επίτευγμα, και είναι ακόμα νεαρός. Ήταν επίσης πολύ ευχαριστημένος και είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.”

Για τη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα αύριο:

“ Είμαστε επαγγελματίες. Τα αγόρια παίζουν το παιχνίδι, πάντα το κάνουν. Χρειάζεται η πλήρης εστίαση. Για να αποδώσεις στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να επικεντρωθείς στη στιγμή. ”

Για τον Kelleher πρόσθεσε:

“ Είναι σαν την ξανθιά εκδοχή του Alisson! ”

“ Το τμήμα τερματοφυλάκων μας είναι πολύ συναρπαστικό. Είναι πολύ, πολύ καλός και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Έχει προπονηθεί για περίπου 3 ή 4 εβδομάδες. Το μέλλον είναι λαμπρό και όλοι ελπίζουμε να είναι εδώ. ”

“ Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Είναι ο τερματοφύλακάς μας. Αυτό είναι υπέροχο. Χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα της ποιότητάς του. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει φιλοδοξία να γίνει το νούμερο ένα. Το στυλ μας του ταιριάζει. ”

Για τις επιστροφές:

“ Κανείς δεν είναι εκτός από τους παίκτες που είχαμε στα μέσα της εβδομάδας. Ο Millie επιστρέφει στην προπόνηση σήμερα. Ο Naby είναι εκτός και τρέχει. ”

“ Ο Lucho επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και τρέχει. Ο Joel προπονήθηκε μαζί μας για το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τώρα είναι προφανώς διαθέσιμος επίσης. “

Για το θέμα της FSG:

“ Δεν είναι θέμα χρημάτων, πρέπει να προγραμματίσεις. Είμαι πολύ θετικός για το όλο θέμα γιατί είτε έτσι, είτε αλλιώς θα είναι εντάξει. Έχω στενή σχέση με τους ιδιοκτήτες μας. Πάντα ξέρω τι μπορούμε και τι όχι να κάνουμε. ”

“ Τώρα πρέπει να δούμε τι κάνουμε. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το τι μπορούμε να κάνουμε τον Ιανουάριο. Παρακολουθούμε την αγορά όλη την ώρα. Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης στον κόσμο που σκοράρει και δεν το ξέρουμε. ”

Ο Konate κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com