Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Είναι σημαντικό να κάνουμε νίκες για την αυτοπεποίθησή μας»

Kelleher: «Είναι σημαντικό να κάνουμε νίκες για την αυτοπεποίθησή μας»

Ο Caoimhin Kelleher επανέλαβε τη σημασία του Carabao Cup για τη Liverpool μετά τη νίκη της Τετάρτης το βράδυ στα πέναλτι επί της Derby County.

Ο τερματοφύλακας των Reds αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο ήρωας κάτω από τα δοκάρια του Anfield, καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι και βοήθησε τους «Κόκκινους» να περάσουν στον τέταρτο γύρο επί των «Κριαριών». Με τη νίκη αυτή, ο Kelleher έκανε ρεκόρ για τέσσερις νίκες στα πέναλτι ως τερματοφύλακας της Liverpool – ένα γεγονός που επιτεύχθηκε σε μόλις 18 συμμετοχές.

Ο Kelleher μίλησε στο site της Liverpool μετά τον αγώνα.

LFC: Για το τι περνούσε από το μυαλό του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι.

C.K.: Στο τελευταίο πεντάλεπτο το παιχνίδι έμοιαζε να πηγαίνει στα πέναλτι. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και έτσι σκέφτηκα ότι ίσως υπήρχε μια ευκαιρία. Στη συνέχεια, ναι, μόλις πήγε εκεί, προσπάθησα να επικεντρωθώ στο να βοηθήσω τα παιδιά, προσπαθώντας να αποκρούσω μερικά.

LFC: Σχετικά με τη δυσκολία να αντιμετωπίσεις το «άγνωστο» των ποινών.

C.K.: Φυσικά. Είχαμε υλικό με τον John [Achterberg], τον Jack [Robinson] και τον Taffa [Claudio Taffarel] – εξετάζουν μαζί μου το υλικό από τα πέναλτι, αλλά, όπως λέτε, την ημέρα μπορούν να αλλάξουν γνώμη και να κάνουν οτιδήποτε. Ευτυχώς, απόψε όλα πήγαν καλά.

LFC: Για τη σημασία του Carabao Cup για τον ίδιο και τη Liverpool.

C.K.: Όπως έλεγα πάντα, νομίζω ότι αυτό το κύπελλο μου έχει δώσει πολλές ευκαιρίες, οπότε κάθε φορά που παίζω, θέλω πάντα να περάσω στον επόμενο γύρο για να μου δοθεί άλλη μια ευκαιρία να παίξω. Ειδικά για τα νεαρά παιδιά, νομίζω ότι απόψε είδατε πολλούς νεαρούς παίκτες να παίρνουν την ευκαιρία τους – οπότε όσο περισσότερες φορές κερδίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση τόσο πιο μακριά μπορούμε να φτάσουμε και τόσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής για τους νεότερους παίκτες. Αυτό είναι πάντα ένα πλεονέκτημα.

LFC: Για την ύπαρξή του ως Νο.2 πίσω από τον Alisson Becker.

C.K.: Προσεγγίζω κάθε μέρα σαν να πρόκειται να παίξω. Πρέπει να είμαι έτοιμος να παίξω – όλα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Προπονούμαι κάθε μέρα με την ομάδα τερματοφυλάκων, είναι μια πολύ καλή ομάδα για να δουλεύεις μαζί της, οπότε απολαμβάνω να πηγαίνω κάθε μέρα και να προσπαθώ να δουλεύω σκληρά. Ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να μην παίρνω παιχνίδια, αλλά, όπως είπα, όσο πιο καλά πάμε σε τέτοιες διοργανώσεις κυπέλλου, τόσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής ελπίζω να πάρω.

LFC: Σχετικά με το αίσθημα της επιστροφής σε μια θετική βάση ως πλήρης ομάδα.

C.K.: Ναι, απολύτως. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μπορέσουμε να κάνουμε μερικές νίκες για να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Νομίζω ότι η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Είχαμε μερικές νίκες στη σειρά, οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις νίκες για να χτίσουμε πάνω σε αυτές και να πάρουμε άλλη μια νίκη το Σάββατο [εναντίον της Southampton] πριν από τη διακοπή.

Kelleher: «Είναι σημαντικό να κάνουμε νίκες για την αυτοπεποίθησή μας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com