Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το εκπληκτικό ρεκόρ πού κατέχει από χθες ο Caoihmin Kelleher!

Το εκπληκτικό ρεκόρ πού κατέχει από χθες ο Caoihmin Kelleher!

Ο Caoihmin Kelleher ήταν ο καταλυτικός παράγοντας της χθεσινής πρόκρισης της Liverpool επί της Derby, αποκρούοντας τρία από τα πέντε πέναλτι των «Κριαριών».

Όχι για πρώτη, ούτε για δεύτερη φορά, ο νεαρός τερματοφύλακας έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο σε πρόκριση των Reds σε διαδικασία πέναλτι, αρνούμενος στον δεύτερο, τον τρίτο και τον πέμπτο εκτελεστή των χθεσινών φιλοξενούμενων την ευκαιρία να σκοράρουν.

Από χθες μάλιστα, ο Caoihmin είναι κάτοχος ρεκόρ πού αν ήταν ο βασικός τερματοφύλακας ή αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στην πρώτη ομάδα θα ήταν απλά αξιοσημείωτο. Τώρα όμως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό! 

Μετά τη χθεσινή πρόκριση των Reds στον τέταρτο γύρο του Carabao Cup, o Ιρλανδός είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες νίκες σε διαδικασίες πέναλτι στην ιστορία της ομάδας μας, τέσσερις τον αριθμό!

Καθόλου άσχημα για έναν «αναπληρωματικό» τερματοφύλακα. Το για πόσο καιρό ακόμα θα «ανεχτεί» να είναι ο αντικαταστάτης του Alisson χωρίς να ζητήσει μεταγραφή σε ομάδα όπου θα μπορεί να αγωνίζεται συχνότερα, μένει να το δούμε…

O Kelleher αποκρούει ένα από τα τρία πέναλτι στη χθεσινοβραδινή διαδικασία.
O Kelleher αποκρούει ένα από τα τρία πέναλτι στη χθεσινοβραδινή διαδικασία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com