Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον από Dubai για την εξαγορά της Liverpool;

Ενδιαφέρον από Dubai για την εξαγορά της Liverpool;

Όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, η Fenway Sports Group είναι ανοιχτή σε ολική πώληση της Liverpool και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ξανά ενδιαφέρον από το Dubai για την εξαγορά της ομάδας, όπως αναφέρει το Arabianbusiness.com.

Όπως αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα, θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει πρόταση εξαγοράς των Reds από επενδυτές που έχουν ως βάση το Dubai.

Προσπάθεια εξαγοράς του συλλόγου από επενδυτές του Dubai είχε γίνει και το 2007, δίχως όμως επιτυχία, με τα οικονομικά δεδομένα να είναι σαφώς πολύ διαφορετικά από τα σημερινά.

Σε περίπτωση που προκύψει νέα πρόταση από τη χώρα του Dubai υπολογίζεται πως θα φτάσει ακόμη και τα £5 δισεκατομμύρια, γεγονός που θα την κάνει πολύ δελεαστική.

Όπως προσθέτουν οι Αραβικές πηγές, ενδιαφέρον για την εξαγορά του ιστορικότερου συλλόγου της Αγγλίας ενδέχεται να υπάρξει και από την Αμερική.

Το 2021 η FSG είχε απορρίψει μια πρόταση εξαγοράς με προέλευση από τη Μέση Ανατολή, η οποία άγγιξε τα £3 δισεκατομμύρια, αλλά δεν ικανοποίησε την Κόκκινη διοίκηση.

Σε Αραβικά χέρια πέρασε το 2021 και η Newcastle, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη αγωνιστική και μεταγραφική άνοδο έκτοτε, αφού πλέον διεκδικεί μια θέση στο επόμενο Uefa Champions League.

Τον περασμένο Μάιο ολοκληρώθηκε η πώληση της Chelsea έναντι £4.9 εκατομμύριων και σύμφωνα με αναλυτές, η πώληση της Liverpool μπορεί να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ποσό, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί.

Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com