Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Financial Times: «Πρώτη κρούση στην FSG για την Liverpool!»

Financial Times: «Πρώτη κρούση στην FSG για την Liverpool!»

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της πώλησης της Liverpool, με τους Financial Times να αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη κρούση στην FSG!

Συγκεκριμένα, το μέσω της Νέας Υόρκης αναπαράγει το χθεσινό ρεπορτάζ της Athletic και του David Ornstein, όμως προσθέτει μια μάλλον… σημαντική λεπτομέρεια.

Αναφέρει, λοιπόν, πως σύμφωνα με «άτομα πολύ κοντά στην υπόθεση», στα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Liverpool στη Βοστώνη έχει φτάσει ήδη η πρώτη κρούση!

Βέβαια, δεν αναφέρονται παραπάνω λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένουμε – και ελπίζουμε – να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες.

Αν, δηλαδή, η κρούση έχει γίνει στα πλαίσια ολικής ή μερικής αγοράς, αν το ποσό όντως «παίζει» στις 4 δισεκατομμύρια λίρες και, το κυριότερο, ποιος ή ποιοι είναι αυτός/οι που έχει κάνει αυτή τη πρώτη κίνηση.

Θυμίζουμε πως οι τραπεζικές υπερδυνάμεις Morgan Stanley και Goldman Sachs έχουν επωμισθεί την ευθύνη της… ψηλάφησης του ενδιαφέροντος της αγοράς σχετικά με την αγορά μετοχών στη Liverpool.

Τα πρωτοσέλιδα στην Αγγλία, από την άλλη, αναφέρουν πως οι λόγοι που οδήγησαν στο πωλητήριο είναι δύο. Αρχικά, το ποσό με το οποίο πούλησε ο Abramovich τη Chelsea τους φάνηκε… δελεαστικό, ενώ το φιάσκο της European Super League τους έπεισε πως είχε έρθει η ώρα να παραδώσουν τα κλειδιά.

Οι εξελίξεις, όπως περιμέναμε, τρέχουν και δεν είναι απίθανο να είναι ίσως και πιο προχωρημένα τα πράγματα από όσο εμφανίζονται στα media.

Το σημερινό (Τρίτη 8/11) πρωτοσέλιδο των Financial Times, με την υπόθεση πώλησης της Liverpool στη κορυφή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com