Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Μετά τα Χριστούγεννα θα παλέψουμε για όλα»

Robertson: «Μετά τα Χριστούγεννα θα παλέψουμε για όλα»

Για το διπλό στην έδρα της Tottenham και τη μεγάλη σημασία του μίλησε ο Andy Robertson, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

Για τον αγώνα και τη νίκη δήλωσε:

“ Σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει όλη τη σεζόν. Ελέγχαμε πραγματικά το παιχνίδι. Ο Firmino, ο Thiago, ο Harvey Elliott απέδωσαν όλοι και οι Spurs δεν ήξεραν πού βρίσκονταν ή πώς να μας αντιμετωπίσουν. ”

“ Ξέραμε ότι έπρεπε να αποδώσουμε στο υψηλότερο επίπεδο σήμερα. Υπήρχαν πάρα πολλές κατώτερες αποδόσεις αυτή τη σεζόν, αλλά κανείς δεν απογοήτευσε στην ομάδα σήμερα. Σταθήκαμε όλοι καλά απέναντι στους Spurs. Ήταν τεράστιο για εμάς. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να ανέβουμε στον πίνακα και πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου. Ήμασταν πολύ ασυνεπείς αυτή τη σεζόν – έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, πρέπει να πάρουμε πίσω τον παράγοντα του καλού συναισθήματος. ”

“ Μετά τα Χριστούγεννα θα παλέψουμε για όλα.”

Για τη συνέχεια πρόσθεσε:

“ Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν μετατρέπεσαι σε κακό παίκτη από τη μια μέρα στην άλλη. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, απλά δεν το δείξαμε αρκετά αυτή τη σεζόν. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς το επόμενο Σάββατο και στη συνέχεια μετά τα Χριστούγεννα. Θα ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. ”

“ Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί να κυνηγήσουμε τα πάντα, να έρθουμε από πίσω, να πολεμήσουμε – υπάρχουν αρκετά παιχνίδια από την πλευρά μας για να το γυρίσουμε. ”

Πρώτο διπλό για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com