Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Να αλλάξει τη σεζόν μας αυτή η νίκη»

Salah: «Να αλλάξει τη σεζόν μας αυτή η νίκη»

Το διπλό στην έδρα της Tottenham με σκορ 1-2 μπορεί να αποτελέσει το σημείο καμπής της φετινής σεζόν της ομάδας, αλλάζοντας την, όπως δήλωσε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Mo Salah.

Ο Mo για το διπλό είχε να πει:

“ Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν άτυχοι, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Παίζαμε εκτός έδρας κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης εξάδας, περιμέναμε την αντίδραση της, αλλά σταθήκαμε στο ύψος μας. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ και το κάναμε σήμερα. Παίξαμε τόσο καλά με την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Ελπίζουμε αυτή η νίκη να αλλάξει τη σεζόν μας. Ελπίζω να μας δώσει αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. ”

“ Καταφέραμε να αντεπιτεθούμε μερικές φορές στη σεζόν, έχουμε κάνει μερικά καλά παιχνίδια.”

Για τα προσωπικά του τέρματα: 

“ Είναι σημαντικό να ελέγχεις την μπάλα σε μικρούς χώρους, προσπαθώ πάντα να έχω ένα καλό πρώτο άγγιγμα για να με φέρει σε καλύτερη θέση. ”

“ Οι Spurs είναι πάντα ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κάνω τη διαφορά για την ομάδα. ” Τόνισε ο Mo Salah.

Ο Mo Salah εκτελεί τον Lloris για το 0-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com