Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Όλοι ξέρουν πως πήρε το Κατάρ το Μουντιάλ»

Klopp: «Όλοι ξέρουν πως πήρε το Κατάρ το Μουντιάλ»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Jürgen Klopp, όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί αναφορικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, μεσούσης της σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση χειμώνα στη χώρα του Κατάρ και όχι καλοκαίρι, όπως είχαμε συνηθίσει.

Ας δούμε τα λόγια του Klopp:

“ Παρακολούθησα ένα παλιό ντοκιμαντέρ για την όλη κατάσταση, όταν ανακοινώθηκε ότι η Ρωσία και το Κατάρ είναι οι διοργανώτριες για τα επόμενα δύο Μουντιάλ. ”

“ Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που ανακοίνωσαν δύο σε ένα. Όλοι ξέρουμε πώς συνέβη και τι έγινε. ”

“ Πριν από 12 χρόνια νομίζω. Τώρα έρχεται. Δεν έχει να κάνει με το Κατάρ, κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο [δικαιώματα φιλοξενίας] και τώρα το Μουντιάλ είναι εκεί. ”

“ Τη στιγμή που πήραν τη διοργάνωση, όλα τα πράγματα που ακολούθησαν ήταν ξεκάθαρα. Οι άνθρωποι εκείνη τη στιγμή, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι εμείς, αργότερα, θα μιλούσαμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την έννοια ότι άνθρωποι έπρεπε να εργαστούν εκεί σε συνθήκες που είναι, για να το θέσω όμορφα, δύσκολες. ”

“ Έτσι, δεν μπορούσαμε να παίξουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο εκεί το καλοκαίρι λόγω της θερμοκρασίας – είναι αρκετά ζεστά. ”

“ Δεν υπήρχε ούτε ένα γήπεδο στο Κατάρ, ή ίσως ένα, οπότε έπρεπε να φτιάξουν γήπεδα. Κανείς δεν το σκέφτηκε αυτό, δεν νομίζω ότι το ανέφερε κανείς εκείνη την ημέρα. ”

“ Έτσι, κάποιος πρέπει να τα κατασκευάσει, γιατί δεν [εμφανίζονται] απλώς, «α, υπάρχει ένα νέο γήπεδο». Αυτή είναι η κατάσταση. ”

“ Αυτό μπορεί απλώς να σε θυμώσει, πώς να μην το κάνει; ”

“ Και πάλι, το βλέπω από ποδοσφαιρική σκοπιά και δεν μου αρέσει το γεγονός ότι τώρα οι παίκτες, από καιρό σε καιρό, βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου πρέπει τώρα να στείλουν ένα μήνυμα. ”

“ Είστε όλοι δημοσιογράφοι, έπρεπε να είχατε στείλει το μήνυμα. Δεν γράψατε το πιο κρίσιμο άρθρο για αυτό.

“ Όχι επειδή είναι το Κατάρ – όχι, επειδή οι συνθήκες. Είναι σαφές (ποιο είναι το πρόβλημα). Έτσι είναι. ”

“ Αλλά τώρα λέτε στους παίκτες να φορέσουν αυτό το περιβραχιόνιο, ή αν δεν το κάνουν, τότε δεν είσαι με το μέρος τους και αν το κάνεις είσαι με το μέρος τους. ”

“ Όχι. Είναι ποδοσφαιριστές. Είναι ένα τουρνουά. Πρέπει να το οργανώσουμε. Οι παίκτες πηγαίνουν εκεί και παίζουν και κάνουν το καλύτερο για τις χώρες τους – καμία σχέση με τις [πολιτικές] συνθήκες. ”

“ Βλέπω ήδη σε συνεντεύξεις όλη την ώρα «πώς είναι εδώ;» και όλα αυτά τα είδη. Όλα αυτά δεν είναι εντάξει για τους παίκτες, πρέπει πραγματικά να το πω. ”

“ Είναι ένα τουρνουά, όλοι αφήνουμε να συμβεί ότι είναι εκεί και αυτό είναι εντάξει, γιατί πριν από 12 χρόνια κανείς δεν έκανε τίποτα. ”

“ Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα, πηγαίνετε εκεί. ”

“ Υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι και εκεί, και δεν είναι καθόλου ότι όλα είναι άσχημα. Απλώς το πώς συνέβη δεν ήταν σωστό από την αρχή. ”

“ Αλλά τώρα είναι εκεί, αφήστε τους να παίξουν τα παιχνίδια, αφήστε τους απλώς να παίξουν τα παιχνίδια, τους παίκτες και τους προπονητές και μην βάζετε τον Gareth Southgate συνεχώς σε μια κατάσταση όπου πρέπει να μιλάει για τα πάντα.”

“ Δεν είμαι πολιτικός και αυτός δεν είναι πολιτικός. Είναι ο προπονητής της Αγγλίας, ας το κάνει αυτό. ”

“ Αν θέλετε να γράψετε κάτι άλλο για αυτό, τότε κάντε το – αλλά μόνοι σας, χωρίς να μας ρωτήσετε και όλα αυτά τα πράγματα και «είπε ο Klopp» και «είπε ο Southgate». Σαν να άλλαζε κάτι! ”

“ Εσείς (δημοσιογράφοι), περισσότερο από εμένα, το αφήσατε να συμβεί πριν από 12 χρόνια. Πώς είναι δυνατόν εκείνη την εποχή να ήταν (μόνο) μια ιστορία ότι συνέβη;

“ Τότε ήταν ήδη ξεκάθαρο τι θα συνέβαινε. Η διαδικασία δεν ήταν σωστή, πολλοί άνθρωποι πήραν χρήματα για λάθος λόγο. ”

Παίκτες όπως ο Diogo Jota θα χάσουν το Μουντιάλ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com