Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής»

Jones: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής»

Για την θέση που αγωνίστηκε στη νίκη με 2-0 επί της Napoli στο Anfield μίλησε ο Curtis Jones, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο Κυριακάτικο αγώνα εναντίον της Tottenham για την Premier League.

Αρχικά μίλησε για τη νέα του θέση:

“ Όποτε παίζω, το απολαμβάνω. Φυσικά, ήμουν εκτός για 10 εβδομάδες, αλλά τώρα επέστρεψα παίζοντας. Θα παίξω οπουδήποτε, είμαι ένας από αυτούς. ”

“ Πες ότι κάποιος είχε δεχθεί ένα χτύπημα και έπρεπε να καλύψω την άμυνα, τότε θα έπαιζα εκεί και δεν θα παραπονιόμουν. Από όταν ήμουν μέλος της Ακαδημίας, ήμουν πάντα επιθετικό παιδί, πάντα έλεγα ότι μου αρέσει να βάζω γκολ και μου αρέσει να δημιουργώ και σχετικά. ”

“ Ο ρόλος είχε αλλάξει λίγο, αλλά [κόντρα στη Napoli] ήμουν πίσω εκεί στα αριστερά σε μια θέση που αγαπώ και που έχω παίξει πολύ. Ήταν καλό, ήταν ένα καλό παιχνίδι. ”

Για τη νίκη επί της Napoli:

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι [κόντρα] σε μια σπουδαία ομάδα, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι κάναμε τη δουλειά μας. ”

“ Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι πάντα καλό να κρατάμε το μηδέν, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως αυτή που πετάει, σκοράρει, κερδίζει παιχνίδια. Τους κρατήσαμε έξω από την περιοχή μας, τα αγόρια μετά σκόραραν και ήταν μια καλή νύχτα. ”

Για την αναμέτρηση με την Tottenham:

“ Όπως λένε όλοι, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά για εμάς είναι απλώς ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε έναν άλλον σκληρό αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι στην Premier League και στο Champions League είναι πάντα δύσκολο, οπότε το βλέπω σαν ένα άλλο παιχνίδι. ”

Ο Curtis Jones θέλει να βρει τη φόρμα του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com