Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thierry Henry: «Το λάθος που κάνει ο Darwin Nunez στη Liverpool»

Thierry Henry: «Το λάθος που κάνει ο Darwin Nunez στη Liverpool»

Ο άλλοτε μεγάλος θρύλος της Premier League, Thierry Henry, πιστεύει ότι το λάθος που κάνει ο Darwin Nunez μέχρι στιγμής στη Liverpool είναι ότι το «παρακάνει» και θα πρέπει να προσθέσει περισσότερο υπομονή στο παιχνίδι του.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Liverpool σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League το 6ο του γκολ τη φετινή χρονιά σφραγίζοντας τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Napoli. Ο 23χρονος άσος έχει ήδη βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής για τις εμφανίσεις του και τις «εύκολες» ευκαιρίες που σπαταλάει.

Όμως ο Henry πιστεύει ότι ο Ουρουγουανός φορ βρίσκεται στο σωστό δρόμο και προσπαθεί πολύ σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα του.
«Πιστεύω ότι χρειάζεται αυτοπεποίθηση και με αυτό εννοώ όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα και νιώθεις σίγουρος ότι θα παίξεις κάθε αγώνα, έτσι γίνεσαι πιο ψυχρός εκτελεστής» ανέφερε στα αγγλικά ΜΜΕ ο πρώην θρύλος της Arsenal.

«Επειδή θέλει να ευχαριστήσει τους πάντες και να ενθουσιάσει τους οπαδούς της Liverpool μερικές φορές το εκβιάζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Δέχεται τη μπάλα και κάνει ατσούμπαλες προσπάθειες, αντί να κοντρολάρει τη μπάλα, να τη φέρει στο σωστό πόδι και να εκτελέσει σωστά. Έχω περάσει από αυτή τη φάση, όταν πας σε μία ομάδα ως μεγάλη μεταγραφή μερικές φορές το παρακάνεις. Ήρθε ως αντικαταστάτης του Sadio Mane, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο και γι’ αυτό το παρακάνει αντί να είναι ψύχραιμος και να εκτελεί με ηρεμία»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αν βρει ρυθμό δε θα σταματήσει να σκοράρει. Δε θεωρώ ότι είναι τόσο δεινός εκτελεστής όσο ο Robbie Fowler, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν υπάρχουν και πολλοί εκτελεστές όπως ο Robbie Fowler. Όμως έχει το γκολ μέσα του.»

Τέλος ο Γάλλος παλαίμαχος άσος συμπλήρωσε: «Είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας, θυμίζει τους Alexis Sanchez και Luis Suarez στα πρώτα τους χρόνια όπου ένιωθες μερικές φορές όλα να καταρρέουν γύρω τους αλλά όταν αρχίσει να τελειοποιεί τα δυνατά του χαρακτηριστικά, τότε θα βρει μια γενικότερη ισορροπία. Κι αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί και θα τα καταφέρει.»

Thierry Henry: «Το λάθος που κάνει ο Darwin Nunez στη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com