Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απονεμήθηκε η «Ελευθερία» της πόλεως του Liverpool στον Klopp

Απονεμήθηκε η «Ελευθερία» της πόλεως του Liverpool στον Klopp

Επίσημα απονεμήθηκε απόψε η «Ελευθερία» της πόλεως του Liverpool στον Jürgen Klopp.

Η ύψιστη αστική τιμή της πόλης απονεμήθηκε στον προπονητή της Liverpool σε μια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, σε αναγνώριση των επιτευγμάτων του στο τιμόνι των Κόκκινων από την άφιξη του το 2015.

Ο Klopp ηγήθηκε σε επτά επιτυχείς διεκδικήσεις τροπαίων κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Anfield μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της δόξας του Champions League το 2019 και ενός θριάμβου στην Premier League την επόμενη χρονιά τερματίζοντας έτσι την τριακονταετή αναμονή του συλλόγου για την επαναπόκτηση του τίτλου.

Ο Γερμανός προτάθηκε για το βραβείο τον Ιούλιο και έλαβε τον πάπυρο της Ελευθερίας του Liverpool κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τελετής προς τιμήν του.

Ο Klopp είπε στο Liverpoolfc.com ότι είναι υπέροχο, δεν μπορεί να το περιγράψει πραγματικά καθώς δεν ήταν ποτέ σε παρόμοια κατάσταση στη ζωή του, για να είναι 100% εκατό ειλικρινής. Ήταν ελαφρώς συντριπτικό απόψε. Πρόσθεσε ότι του αρέσουν οι παραδόσεις, απλώς συνήθως δεν θέλει να είναι στη μέση των πάντων – αλλά απόψε το απόλαυσε ούτως ή άλλως. Ήταν ωραία όλα, τόσο οι ομιλίες, όσο και το βίντεο.

Κατόπιν είπε ότι η περίσταση είναι απίστευτη, του αρέσει να βρίσκεται εκεί σε αυτά τα υπέροχα δωμάτια– η πρώτη του φορά στο Δημαρχείο του Liverpool. Ήταν ήδη πολύ κοντά με τα πάντα στο Liverpool, αλλά αυτό τον έφερε ακόμα πιο κοντά απόψε.

Το αφεντικό των Reds συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ulla, μέλη του προπονητικού του επιτελείου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της LFC Billy Hogan, παρευρέθη στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε ομιλίες από τον Sir Kenny Dalglish, τη Margaret Aspinall, τον Lord Mayor, τον δημοτικό σύμβουλο Roy Gladden, την δήμαρχο του Liverpool Joanne Anderson και τον ίδιο τον Klopp.

Επίσης ανέφερε ότι τους αρέσει να ζουν στην πόλη γνωρίζουν ότι δεν θα ζήσουν για πάντα εκεί γιατί κάποια στιγμή θα επιστρέψουν στη Γερμανία, όποτε κι αν θα είναι αυτό, αλλά ήταν πάντα ξεκάθαρο ότι θα παραμείνουν δεμένοι.

Επίσης πρόσθεσε ότι αυτό το κάνει ακόμα περισσότερο γιατί θα το πάρουν αυτό, θα το φροντίσουν και θα το μεταφέρουν όπου κι αν πάνε γιατί είναι απλά ξεχωριστό. Για μια πόλη που αγαπούν τόσο πολύ, το να αποκτήσουν κάτι τέτοιο είναι πραγματικά σημαντικό.

Ερωτηθείς τι θα έκανε ο Klopp που ήρθε πριν από επτά χρόνια για το επίτευγμα, ολοκλήρωσε: «Θα Με έβλεπε και θα έλεγε: «Ω, φίλε, γέρασες!» Η διαφορά είναι τεράστια! Κοιτάξτε στην φωτογραφία, είναι απίστευτο!»

«Η νεότερη εκδοχή μου δεν θα το πίστευε γιατί δεν νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή κανείς πίστευε ότι θα ήταν δυνατό. «Αλλά με μερικές καλές αποφάσεις, σκληρή δουλειά, φανταστικούς παίκτες, απίστευτους προπονητές, μεγάλη υποστήριξη από τους ιδιοκτήτες και ειδικά από τους υποστηρικτές, πράγματα μπορούν να συμβούν και αυτό συνέβη. Έχουμε όμως πολλά ακόμα να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε. Και ανυπομονώ να συνεχίσω».

Σπουδαία διάκριση για τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com