Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστήμενος”

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστήμενος”

Ευχαριστημένος έμεινε ο Jürgen Klopp χθες το βράδυ, έχοντας απολαύσει τη νίκη των Reds με 2-0 επί της Napoi, όπως ανέφερε ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε στο BT Sport για τον αγώνα:

“ Το απόλαυσα. Θα το απολάμβανα ακόμα και χωρίς τα γκολ. Δείξαμε πολύ καλή αντίδραση. Το να είσαι συμπαγής κάνει όλη τη διαφορά. ”

“ Λαμβάνοντας υπόψη τι μπορεί να κάνει η Napoli, ήταν μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. ”

“ Είδα γενναιότητα και θάρρος απόψε – 15 βαθμοί σε αυτόν τον όμιλο είναι απολύτως τρελοί, λαμβάνοντας υπόψη την αρχή. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με την απόδοση. ”

“ Έπρεπε να είμαστε συμπαγείς, είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε υπομονή στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία. Ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα απόψε, είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Για την αντίδραση της ομάδας:

“ Είδα την αντίδραση που ήθελα να δω. Ξέρουμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε και τα καταφέραμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πραγματικά καλό αντίπαλο. Ήμασταν συμπαγείς, οπότε δεν ήταν ποτέ εύκολο για τη Napoli να παίξει. ”

“ Τα πήγαμε πολύ καλά. Κρατήσαμε μικρούς τους χώρους και μπορούσαμε να κερδίσουμε τις μονομαχίες. Είχαμε κάποιες καλές αντεπιθέσεις και ποδοσφαιρικές στιγμές. Μετά το ακυρωμένο γκολ για της Napoli, άλλαξε ο ρυθμός και χάσαμε πάρα πολλές μονομαχίες. Είχαν περισσότερες στιγμές. ”

“ Μπορέσαμε έπειτα να το ηρεμήσουμε λίγο και πετύχαμε δύο πολύ ωραία γκολ. Δείξαμε τη σωστή αποφασιστικότητα και φτάσαμε στα ριμπάουντ, μετά τις αποκρούσεις. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Darwin Nunez:

“ Δεν ήταν ένα παιχνίδι για τεράστιο rotation, αλλά έπρεπε να το κάνουμε λίγο. Στη συνέχεια, μπορούσαμε να βάλουμε έναν νέο παίκτη με τον Darwin, κάτι που ήταν πολύ χρήσιμο. ”

Για τις νίκες επί Manchester City και Napoli:

“ Δεν αμφιβάλλουμε για την ποιότητα μας, αλλά αυτό είναι μέρος του προβλήματος επίσης. Δεν δείχνουμε τη συνέπεια μας πάντα. ”

Για τη σημασία της νίκης:

“ Είμαστε η Liverpool, τα παιδιά δεν ξέχασαν τι κάναμε πέρυσι, αλλά δεν είναι σημαντικό τώρα. Πρέπει απλώς να συνεχίσουμε και μετά έχουμε μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε. Δείξαμε απόψε τα πάντα – κομμάτια πολύ καλού ποδοσφαίρου και αμυντικά ήμασταν σε υψηλό επίπεδο. ”

“ Είχαμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα σε αυτόν τον όμιλο και βοηθήσαμε έτσι τη Napoli, αλλά με την απόδοσή μας απόψε και πήραμε όλη την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Η Napoli όμως αξίζει την πρώτη θέση στον όμιλο. ”

Για την επιστροφή του 4-3-3:

“ Είναι το σύστημα που είναι γνωστό για εμάς και μπορούμε να αμυνθούμε πολύ καλά σε αυτό το σύστημα, αλλά δεν το κάναμε πρόσφατα και γι’ αυτό το αλλάξαμε. Δεν σημαίνει ότι θα το παίζουμε συνέχεια. Πρέπει να βρούμε τι είναι καλύτερο για εμάς με τους παίκτες. ”

Για την εμφάνιση του Curtis Jones πρόσθεσε:

“ Ο Curtis είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι απόψε σε μια άγνωστη θέση, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Τα πήγε καλά. ”

Όσο για το VAR:

“ Άκουσα ότι υπήρχαν κάποια τεχνικά ζητήματα με το VAR και γι’ αυτό άργησε τόσο πολύ. Δεν είδα το πρώτο γκολ – νομίζω ότι μετά από πολύ ώρα πιθανότατα έκαναν το σωστό, όλα είναι εντάξει. ”

Πέμπτη φετινή Ευρωπαϊκή νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com