Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε με Salah και Nunez τη Napoli!

Νίκησε με Salah και Nunez τη Napoli!

Με νίκη έκλεισε η Liverpool τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο του Uefa Champions League! Οι Reds επικράτησαν με 2-0 της Napoli, χάρη σε τέρματα του Mo Salah και του Darwin Nunez, υποχρεώνοντας την πρώτη της φετινή ήττα.

Όλο το παιχνίδι άλλαξε μετά την είσοδο του Darwin Nunez στον αγωνιστικό χώρο.

Η Napoli πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο, οι Reds ως δεύτεροι και ο Ajax συνεχίζει στο Europa League.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Κώστα Τσιμίκα, Ibou Konate και Curtis Jones να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκαν οι Reds εναντίον της Napoli.

Μόλις στο 5’ είχε η Liverpool την πρώτη της στιγμή, όταν ο Salah βρήκε τον Jones, για να καταλήξει άουτ το πλασέ που επιχείρησε ο τελευταίος από δύσκολη γωνία.

Στο 28’ απείλησε για πρώτη φορά η Napoli με τον Ndombele, για να απαντήσουν οι Reds στο επόμενο δίλεπτο με δύο ευκαιρίες, πρώτα με πλασέ του Thiago που απέκρουσε ο Meret και έπειτα με κεφαλιά του Jones, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μια την άλλη στη μεσαία γραμμή.

Β’ Ημίχρονο: Άσχημα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τη Liverpool, αφού ο James Milner έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 48 λόγω τραυματισμού, με τον Harvey Elliott να περνά στη θέση του.

Στο 51’ ο Salah σούταρε ψηλά, μετά από προσπάθεια του Firmino που μπλοκαρίστηκε και στο 53’ η Napoli άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ostigard, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Kvaratskhelia, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από έλεγχο του VAR. 

Ο Kvaratskhelia είχε δική του τελική στο 60’, ωστόσο ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα για να μπλοκάρει σταθερά, ενώ ψηλά έφυγε και η προσπάθεια του Elliott στο 65’.

Η δεύτερη αλλαγή της Liverpool έγινε στο 72’ με τον Nunez να περνά αντί του Curtis Jones που για ακόμη μια φορά δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του. 

Στο 80ο λεπτό η Liverpool πλησίασε στο γκολ, όταν μετά από σουτ του Trent και κόντρα, ο Salah έβαλε το πόδι του, κάνοντας την προβολή, αλλά ο Meret μπλόκαρε, ενώ στην άλλη εστία το πλασέ του Kvaratskhelia έφυγε αρκετά ψηλά. 

Οι Reds είχαν την υπεροχή μετά το 70’ και βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 85’, όταν μετά από κόρνερ του Τσιμίκα, πήρε ο Nunez την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφυγε από τον Meret και ο Salah ήταν εκεί για να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα, αν δεν είχε βέβαια περάσει ήδη ολόκληρη τη γραμμή.

Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε για τους Reds που στο 89’ είχαν νέα ευκαιρία με τον Carvalho που είχε περάσει ως αλλαγή.

Στο 7ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από νέο κόρνερ του Τσιμίκα, ο van Dijk πήρε δυνατά την κεφαλιά, ο Meret απέκρουσε ξανά, αλλά ο Nunez, ήταν εκεί για να γράψει από κοντά το 2-0!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Ramsay 87′), Konate, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho, Milner (Elliott 48′), Thiago (Bajcetic 87′); Salah, Jones (Nunez 73′), Firmino (Carvalho 87′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Tottenham.

Οι Reds νίκησαν με 2-0 τη Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com