Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Spalletti: «Θα πάρουμε αποτέλεσμα αν κάνουμε το παιχνίδι μας»

Spalletti: «Θα πάρουμε αποτέλεσμα αν κάνουμε το παιχνίδι μας»

Πεπεισμένος πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα απόψε στο Anfield, αν κάνει το παιχνίδι της, δήλωσε ο Luciano Spalletti, τονίζοντας παράλληλα πως ο αγώνας θα είναι διαφορετικός, σε σχέση με εκείνον του Σεπτεμβρίου.

Ο Spalletti μίλησε για τους Reds:

“ Η Liverpool είναι μια καλή ομάδα και είναι επίσης σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε από το τελευταίο αποτέλεσμα και να πιστεύουμε ότι δεν είναι σε καλή φόρμα. ”

“ Είδα τον αγώνα και η Liverpool, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι η ίδια παλιά Liverpool. Προφανώς, αν χάσεις 10 καλές ευκαιρίες όπως έκαναν το Σαββατοκύριακο και καταλήξεις να δεχτείς ένα γκολ, μπορεί να σου δημιουργηθούν μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό συγκεκριμένο αποτέλεσμα. ”

“ Θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε το παιχνίδι που παίξαμε όταν κερδίσαμε 4-1 στη Νάπολη. ”

“ Είμαστε εδώ με τις καλύτερες δυνατές και αγνότερες προθέσεις για να πάρουμε αποτέλεσμα. Παίζουμε σε ένα υπέροχο απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα και κορυφαίους οπαδούς. ”

Για το παιχνίδι:

“ Αυτό που δεν θα επιτρέψω να συμβεί είναι να μην παίξουμε, να μην προσπαθήσουμε να κερδίσω τάκλιν και μονομαχίες. Πρέπει να παίξουμε καλά με ήρεμο κεφάλι, να παίξουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που πρέπει να προσπαθήσουμε να αντισταθούμε στις ικανότητες τους και να παλέψουμε εναντίον τους. ”

“ Θέλω να δω τους παίκτες μας να προσπαθούν να ξανακερδίσουν την μπάλα και να παίζουν με την ίδια προσέγγιση που έχουμε σχεδιάσει. Αυτό μπορούμε να κάνουμε και παίζοντας το παιχνίδι μας έτσι θα πάρουμε αποτέλεσμα. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Είπε ότι δεν θα κερδίσουν με 4-0. Είμαι στην ευχάριστη θέση να του μιλήσω για το αν μπορούν να κερδίσουν με 4-0, αλλά προφανώς μερικές φορές παίρνεις πάρα πολλούς επαίνους που μπορεί να σε ανεβάσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και τελικά να ακούς περισσότερο από όσο πρέπει. ”

Οι Reds ηττήθηκαν στην Ιταλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com