Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση»

Milner: «Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση»

Ο James Milner εκπροσώπησε τη Liverpool στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Napoli για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε για τις κακές εμφανίσεις:

“ Αν υπήρχε μια εύκολη λύση, θα την είχαμε κάνει ήδη. Για να είσαι μια επιτυχημένη ομάδα, υπάρχουν τόσα πολλά μικρά πράγματα που πρέπει να κάνεις καλά και δεν το κάνουμε αρκετά σταθερά. Αυτό συνέβη αυτή τη σεζόν. ”

“ Όσο αφορά τις εμφανίσεις  που είχαμε ήταν μερικές πολύ καλές, ξέρουμε ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από αυτό, αλλά είναι σημαντικό να συνεχίζουμε να αποδίδουμε κάθε τρεις μέρες. Ήταν ένα έντονο ξεκίνημα της σεζόν. ”

“ Δεν καταφέραμε να έχουμε μια σταθερή ενδεκάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. ”

Για τον αγώνα με τη Napoli:

“ Το μεγαλύτερο πράγμα στο Champions League είναι να περάσουμε από τον όμιλο, δεν είναι ο πιο εύκολος όμιλος, αλλά το καταφέραμε. Είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε μια πολύ καλή ομάδα σε εξαιρετική φόρμα. Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση πρώτα και πάνω απ’ όλα. ”

“ Η Napoli είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχε ένα υπέροχο τελείωμα την περασμένη σεζόν. Η μεσαία γραμμή της είναι ιδιαίτερα δυνατή, αλλά είναι δυνατή όλη της η ομάδα. ”

“ Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Θέλουμε να έχουμε μια απόδοση που μπορούμε να χτίσουμε από εκεί. ”

Για το γεγονός ότι είναι ηγέτης της ομάδας:

“ Έχω βιώσει τα περισσότερα πράγματα στο άθλημα. Είχαμε απογοητεύσεις ως ομάδα, αλλά χάναμε το πρωτάθλημα για έναν βαθμό ή χάναμε έναν τελικό, κάτι που είναι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε θετικά τα αποδυτήρια. ”

Για το θέμα του συμβολαίου του:

“ Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα. Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στο επίπεδό της με συνέπεια και προσπαθώ όσο καλύτερα μπορώ να το επηρεάσω. Όποιον ρόλο θέλει ο προπονητής να αναλάβω, θα το κάνω. ” Είπε ο Milner.

Για τους πολλούς φετινούς τραυματισμούς:

“ Έχουμε παίκτες που παίζουν περισσότερα παιχνίδια από όσο θα ήθελε ο προπονητής και άλλους που επιστρέφουν από τραυματισμό κατευθείαν στην ομάδα. Σίγουρα δεν βοηθάει. Αλλά το έχουμε αντιμετωπίσει καλύτερα στο παρελθόν. ”

“ Είναι ένας παράγοντας, η σύντομη διακοπή του καλοκαιριού και ο αριθμός των αγώνων που παίξαμε την περασμένη σεζόν επίσης. ”

Τρίτη εντός έδρας Ευρωπαϊκή θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com