Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Αυτό δεν είναι μια μικρή αναποδιά, είναι σοβαρό πρόβλημα!»

Carragher: «Αυτό δεν είναι μια μικρή αναποδιά, είναι σοβαρό πρόβλημα!»

Ο Jamie Carragher λέει ότι η Liverpool «έχει τεράστια προβλήματα» μετά την ήττα της με 2-1 από τη Leeds United στο Anfield, ενώ ο Graeme Souness πιστεύει ότι η ομάδα του Jurgen Klopp «εκφοβίζεται» πλέον από άλλες ομάδες.

Η Liverpool έχασε 2-1 από τη Leeds και είναι ένατη στην Premier League. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του Jurgen Klopp στο πρωτάθλημα. Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης το γκολ του Crysencio Summerville έδωσε τη νίκη με 2-1 στη Leeds United στο Anfield, αφήνοντας την ομάδα του Jurgen Klopp στην ένατη θέση και οκτώ βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.

Ο Mohamed Salah είχε νωρίτερα ισοφαρίσει το γκολ του Rodrigo στο τέταρτο λεπτό μετά από αμυντικό μπέρδεμα μεταξύ του Alisson και του Joe Gomez, αλλά η Liverpool δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να περάσει τον εξαιρετικό Illan Meslier, ο οποίος έκανε συνολικά εννέα αποκρούσεις, που αποτελεί ρεκόρ.

«Είναι ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη Leeds, αλλά η Liverpool έχει τεράστια προβλήματα», δήλωσε ο Garragher στο «Saturday Night Football».

«Οι οπαδοί της Leeds ξέρουν πόσο μεγάλο αποτέλεσμα είναι αυτό. Είναι τόσος καιρός που δεν έχει κερδίσει κανένας στο Anfield. Θα το εκμεταλλευτούν και δικαίως. Θα τους βοηθήσει πολύ, όσον αφορά τον πίνακα του πρωταθλήματος.
Αυτό δεν είναι απλά κακό αποτέλεσμα για τη Liverpool, αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο τερματοφύλακας στα τελευταία 10-15 λεπτά κράτησε τη Leeds, αλλά αν κοιτάξετε όλο το παιχνίδι δεν μπορείτε να πείτε ότι η Leeds δεν άξιζε να πάρει κάτι από αυτό. Ήταν φανταστικοί.»

«Ο Klopp πρέπει να σκέφτεται, τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω τώρα; Διαφορετικές τοποθετήσεις παικτών στον αγωνιστικό χώρο, σχηματισμοί, προσωπικό…»

Το αφεντικό της Liverpool αργότερα θα δήλωνε για τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του αυτή τη σεζόν. «Είχαμε προβλήματα από την πρώτη μέρα, αυτό είναι προφανές», είπε στο Sky Sports. «Σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς, ορισμένοι παίκτες πρέπει να παίζουν πολύ συχνά, άλλοι επιστρέφουν και πρέπει να παίξουν πολύ νωρίς».

Αλλά τα ζητήματα είναι πιο βαθιά από τα ζητήματα με τους παίκτες, σύμφωνα με έναν από τους συναδέλφους του Carragher στο Sky Sports.

Carragher: «Αυτό δεν είναι μια μικρή αναποδιά, είναι σοβαρό πρόβλημα!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com