Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Trent: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Στη μη αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα και οδήγησαν στην ήττα με 1-2 από τη Leeds στάθηκε ο Trent Alexander-Arnold, προσθέτοντας πως ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα.

Ο αμυντικός στις δηλώσεις του ανέφερε:

“ Είναι δύσκολο να το δεχθείς. Δεν θέλεις ποτέ να χάνεις στην έδρα σου – κάτι για το οποίο υπερηφανευόμαστε. Εμείς, θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. ”

“ Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάμε και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο τιμωρείσαι που δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Έχουμε τιμωρηθεί. ”

“ Είναι μόνο ένα από αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι δεν είμαστε στην καλύτερη φόρμα – νομίζω ότι πολλοί παίκτες θα το έλεγαν αυτό για τους εαυτούς τους και ως ομάδα γενικά. Αλλά ακόμα δημιουργούμε τις ευκαιρίες μας. ”

“ Δημιουργούμε ακόμα ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια. Αλλά απλώς δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε, ειδικά [στα δύο] τελευταία παιχνίδια της Premier League. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για εμάς να ανασυνταχθούμε, να αξιολογήσουμε τι πάει στραβά. ”

“ Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, είναι κάπως, «Να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε τώρα πριν τη διακοπή». Και ενδεχομένως αυτή η διακοπή θα έρθει σε μια αξιοπρεπή στιγμή για να κάνουμε επαναφορά και να είμαστε σε θέση για να συγκεντρωθούμε κατευθείαν για να πάμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. ”

Πολύ κακή ήττα για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com