Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι τεράστια η πρόκριση»

Klopp: «Είναι τεράστια η πρόκριση»

Πολύ ευχαριστημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από το διπλό της ομάδας του στο Άμστερνταμ και την πρόκριση στην φάση των «16» του Uefa Champions League, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του.

Ο Γερμανός για τον σχηματισμό της ομάδας είπε:

“ Αποφασίσαμε να αγωνιστούμε με ένα διαμάντι (μεσαία γραμμή). Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη στην κατοχή, αλλά δεν είχαμε ξεκάθαρους εξτρέμ, πρέπει να είσαι πραγματικά αποφασιστικός στις θέσεις Νο 8 και στις θέσεις των φουλ μπακ. ”

Για τον αγώνα και το διπλό:

“ Είχαμε δύσκολα πρώτα 30 λεπτά όταν ο Ajax τα πήγαινε πολύ καλά. Έπρεπε να αμυνθούμε με πολύ πάθος – είχαμε και ευκαιρίες και μετά πετύχαμε ένα εξαιρετικό γκολ. Όλα καλά. ”

“ Μετά το γκολ, υπήρξε μάλλον μια στιγμή που περιγράφει με λίγα λόγια τον Bobby Firmino (η πάσα πριν το δοκάρι του Nunez). ”

“ Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι για το Champions League και είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας. ”

“ Φτάσαμε στα νοκ-άουτ του Champions League. Αυτό είναι τεράστιο για τον σύλλογο και για εμάς. Είναι φυσικά μια άνοδος στην ψυχολογία για εμάς. ”

Για τη σημασία της πρόκρισης:

“ Έχουμε φτάσει στα νοκ άουτ του Champions League και δεν θα το θεωρήσω ποτέ δεδομένο. Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα. Είμαστε εξαντλημένοι, αλλά νιώθουμε υπέροχα. ”

Για τον Darwin Nunez πρόσθεσε:

“ Δεν θέλαμε να έχουμε τον Darwin πάντα στα άκρα, τον θέλαμε πιο κεντρικά στο γήπεδο και γι’ αυτό αλλάξαμε τα πράγματα απόψε. ”

Για τον Henderson που έγινε αλλαγή:

“ Νομίζω ότι είναι κακά, ανησύχησα κι εγώ γιατί ήταν μπροστά μου. Μια σύγκρουση γόνατο με γόνατο είναι τόσο επώδυνη, είναι μια μελανιά, αλλά από όσο ξέρω τώρα τίποτα άλλο. ”

Για την αντίδραση των παικτών έπειτα από το κακό ξεκίνημα:

“ Είναι καλή. Εξαιρετική, απολύτως, πολύ καλή. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο στην περίπτωσή μας, το πετάμε σε ένα παιχνίδι – πιθανώς σε όλους θα το άρεσε – [ή] να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και στο τέλος να εξελιχθείς στον καλύτερο εαυτό σου είναι προφανώς επίσης πολύ χρήσιμο. Σήμερα ήταν έτσι. Και τελικά, τα πήγαμε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση και αν παίζαμε εδώ σήμερα και περνάγαμε με 0-0 θα ήμουν χαρούμενος, γιατί το παν είναι να περάσουμε και το κάναμε με 3-0 και αυτό είναι τέλειο. Βάλαμε υπέροχα γκολ, πραγματικά υπέροχα γκολ. ”

Διπλό και πρόκριση στην Ολλανδία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com