Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασμα με τριάρα από το Άμστερνταμ!

Πέρασμα με τριάρα από το Άμστερνταμ!

Η Liverpool χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά χωρίς και να ζοριστεί με εξαίρεση το πρώτο 25λεπτο, πέρασε με σκορ 0-3 από την Johan Cruyff Arena, κερδίζοντας τον Ajax για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Reds εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες Ευρωπαϊκές νίκες.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Salah, Nunez και Elliott.

Οι υποχρεώσεις της Liverpool ολοκληρώνονται την επόμενη Τρίτη, στο Anfield κόντρα στη Napoli.

Α’ Ημίχρονο: Με την καλύτερη δυνατή τους σύνθεση και επιθετική τριπλέτα, αποτελούμενη από τους Salah, Nunez και Firmino ξεκίνησαν οι Reds εναντίον του Ajax.

Καλύτερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι την αναμέτρηση, έχοντας δοκάρι μόλις στο 2’ με τον Berghuis και είχαν καλό σουτ στο 16’ με τον ίδιο παίκτη, ενώ στο 17’ ο Alisson μπλόκαρε την προσπάθεια του Alvarez.

Η Liverpool που δεν έκανε ένα καλό ματς μέχρι εκείνο το σημείο, είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 34’, όταν ο Robertson σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών με σουτ από πλάγια θέση.

Μια ανάσα από το 1-0 έφτασε ο Ajax στο 35ο λεπτό, με τον Tadic που σούταρε πάνω στον Alexander-Arnold, από εξαιρετική εντός περιοχής θέση.

Ο Pasveer στο 40’ μπλόκαρε εύκολα την πρώτη εντός εστίας τελική των Reds από τη σέντρα-σουτ του Elliott.

Η ομάδα του Klopp προηγήθηκε με την πρώτη της καλή φάση στο ματς, στο 42ο λεπτό! Ο Henderson με μια εξαιρετική μπαλιά με το εξωτερικό βρήκε τον Salah στην περιοχή και ο Αιγύπτιος την έστειλε στα δίχτυα με μια επαφή!

Παραλίγο να φτάσουν και στο 0-2 οι Reds στο 44’, όταν και κυριολεκτικά έκρυψαν την μπάλα, με τον Firmino να γυρίζει στον Nunez και εκείνος να σημαδεύει το δοκάρι, με τον Pasveer εξουδετερωμένο!

Β’ Ημίχρονο: Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τους Reds, αφού ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-2 στο 49’, με κεφαλιά του Nunez, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Robertson!

Μόλις τρία λεπτά πέρασαν και οι Reds χτύπησαν ξανά για το 0-3 με καταπληκτικό τελείωμα του Elliott στην κλειστή γωνία, έπειτα από πολύ καλή κάθετη του Salah! 

Στο 63ο λεπτό ο Nunez παραχώρησε την θέση του, στον Curtis Jones, στην πρώτη αλλαγή της Liverpool. 

Με πλασέ εκτός περιοχής επιχείρησε να κάνει το 0-4 ο Salah στο 66’, το οποίο όμως έφυγε ψηλά. 

Οι Κόκκινες αλλαγές συνεχίστηκαν και στο 71’, με τους Carvalho, Milner και Bajcetic να αντικαθιστούν τους Elliott, Fabinho και Henderson, ο οποίος κόντραρε γόνατο με γόνατο με τον Alvarez και πονούσε.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους Reds να αφήνουν το γκάζι και τον Ajax να γίνεται απειλητικός μόνο με τον Timber στο 85’, ενώ στο 87’ πέρασε στο ματς και ο Τσιμίκας, αντί του Robertson.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 87′), Elliott (Carvalho 71′), Henderson (Milner 71′), Fabinho (Bajcetic 71′), Firmino, Salah, Nunez (Jones 63′)

Πάγκος: Adrian, Kelleher, Konate, Phillips, Ramsay

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Leeds.

Υπέροχο τέρμα από τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com