Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Μάλλον πιστεύω περισσότερο στη Liverpool απ’ ότι ο Klopp»

Guardiola: «Μάλλον πιστεύω περισσότερο στη Liverpool απ’ ότι ο Klopp»

Πολλά έχουν προκύψει από τη συνάντηση της Liverpool με τη Man City την τελευταία εβδομάδα, εντός και εκτός γηπέδου, και τώρα ο Pep Guardiola φαίνεται να πιστεύει ότι πιστεύει περισσότερο στους «κόκκινους» από τον Jurgen Klopp.

Την περασμένη Κυριακή, η Liverpool διέψευσε τις προσδοκίες και προκάλεσε την πρώτη ήττα της City στη σεζόν, αλλά περίπου έξι ημέρες αργότερα, οι «κόκκινοι» έχασαν από την ουραγό Nottingham Forest. Είναι ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τη Liverpool στους 16 βαθμούς, πολύ πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal (27 βαθμοί) και τη City (26), αλλά ο Klopp είχε αποκλείσει τη μάχη για τον τίτλο πριν από την επίσκεψη της City στο Anfield.

«Δεν είμαστε στην κούρσα για τον τίτλο. Είναι αφελές να καθόμαστε εδώ και να πιστεύουμε ότι είμαστε σχεδόν εκεί», είχε δηλώσει ο Klopp μετά την ήττα από την Arsenal.

Έχουν διεξαχθεί πλέον 11 παιχνίδια και πριν από αυτόν τον τελευταίο γύρο αγώνων, όπου η Liverpool υπέστη την τρίτη της ήττα και η City σημείωσε την όγδοη νίκη της, ο Guardiola ένιωθε ότι πίστευε περισσότερο στους Κόκκινους από ό,τι ο Klopp.

«Φαίνεται ότι με τη δήλωσή μου πιστεύω περισσότερο στην ομάδα της Liverpool παρά στον προπονητή της», δήλωσε ο Guardiola στους δημοσιογράφους.

«Έχουν περάσει μόλις 10 αγωνιστικές, το Παγκόσμιο Κύπελλο στη μέση και πολλά παιχνίδια, η Ευρώπη και οι διοργανώσεις κυπέλλου, οι τραυματισμοί. Είπα πριν, όταν έχουμε έξι ή επτά παιχνίδια, ναι. Όταν είναι μόνο 10 παιχνίδια, χίλια μύρια πράγματα μπορούν να συμβούν».

Είναι σίγουρα αλήθεια ότι όλα μπορούν να συμβούν με 27 παιχνίδια να απομένουν για τη σεζόν της Premier League και ο Guardiola το γνωρίζει αυτό, αφού η Liverpool παραλίγο να ανατρέψει μια διαφορά 14 βαθμών το 2021/22. Όμως τα λόγια του εξακολουθούν να μοιάζουν με πονηρό χτύπημα στον Klopp και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα σχόλια του Γερμανού που αφορούσαν την ανισότητα στις δυνατότητες δαπανών

«Κατ’ αρχάς, δεν αποτελεί έκπληξη γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια», πρόσθεσε ο Guardiola για τα λόγια του Klopp σχετικά με την οικονομική ανισότητα. Σχόλια, τα οποία, παρεμπιπτόντως, χαρακτηρίστηκαν «οριακά ξενοφοβικά» από ανώνυμη πηγή της City που αναμεταδόθηκε στους Times, ένα δημοσίευμα που αποτελεί πλέον αντικείμενο νομικής καταγγελίας από τη Liverpool.

Klopp και Guardiola στο Anfield.
Klopp και Guardiola στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com