Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μόνο 8 Reds ΔΕΝ έχουν τραυματιστεί φέτος!

Μόνο 8 Reds ΔΕΝ έχουν τραυματιστεί φέτος!

Η Liverpool έχει υπομείνει μια δύσκολη περίοδο με τραυματισμούς, καθώς ένα βήμα προς τα εμπρός συνοδεύεται πάντα με δύο βήματα πίσω, καθώς οι παίκτες κάνουν γιο-γιο μέσα και έξω την ομάδα.

Είτε στην άμυνα, είτε στη μεσαία γραμμή είτε στην επίθεση, κανένα τμήμα δεν ήταν ασφαλές και επηρέασε πολύ την ικανότητα του Jurgen Klopp να περιστρέφεται αποτελεσματικά και, με τη σειρά του, στις επιδόσεις και στα αποτελέσματα.

Κόντρα στη Nottingham Forest, η Liverpool αναγκάστηκε να μείνει χωρίς τον Darwin Nunez (ποδοκνημική) και τον Thiago (λοίμωξη στο αυτί), με τον πρώτο να χάνει έναν αγώνα λόγω τραυματισμού για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν και τον δεύτερο να τραυματίζεται για δεύτερη φορά φέτος.

Ο προπονητής είπε ότι ο Nunez «πρέπει να επιστρέψει» για το ταξίδι στον Ajax, αλλά ο ελαφρύς τραυματισμός του φρόντισε να προστεθεί το όνομά του σε μια μακρά λίστα των Reds που έχασαν παιχνίδια με πρόβλημα φυσικής κατάστασης αυτή τη σεζόν.

Στην πραγματικότητα, μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν αποφύγει συνολικά τους τραυματισμούς στους 16 αγώνες που παίχτηκαν μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Η λίστα πλέον περιορίζεται στους Adrian, Joe Gomez, Virgil van Dijk, Nat Phillips, Fabinho, James Milner, Harvey Elliott και Mohamed Salah.

Ο Darwin Nunez προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών της Liverpool από χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com