Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είμαστε στη μάχη του τίτλου»

Klopp: «Δεν είμαστε στη μάχη του τίτλου»

Η Liverpool εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός της μάχης του τίτλου, όπως τόνισε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του πριν τον σημερινό αγώνα με τη Nottingham Forest στο City Ground.

Ο Γερμανός δήλωσε ερωτηθείς για τη μάχη του τίτλου:

“ Δεν έχουμε καμία επιρροή στη μάχη του τίτλου. Δεν παίζουμε πια με τη City, δεν παίζουμε πια με την Arsenal, παίζουμε σχεδόν με όλους τους άλλους, αν έχω δίκιο. ”

“ Στόχος είναι στο επόμενο παιχνίδι οι τρεις βαθμοί. Ειλικρινά, δεν είχαμε ποτέ διαφορετικό στόχο. “

“ Πραγματικά θα ήθελα να επαναφέρω την ταινία λίγο προς τα πίσω και όποτε κάποιος μου έκανε την ερώτηση «είσαι ακόμα στη μικρή κούρσα;», θα έλεγα, «ναι, φυσικά! ”

“ Τώρα όμως δεν μπορούμε να το πούμε, γιατί δεν ισχύει. ”

“ Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες ποδοσφαίρου. Αν αυτό θα μας έφερνε πιο κοντά στο να παλέψουμε για οτιδήποτε, υπέροχα. ”

«Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε αρκετά κοντά, θα το συνειδητοποιήσουμε και αυτό και θα το προσπαθήσουμε. ”

“ Αλλά τι θα είναι αυτό, δεν έχω ιδέα. ”

“ Είτε είναι η πρώτη εξάδα, είτε για την πρώτη τετράδα, είτε πρόκειται για την κορυφή, κάθε τρεις βαθμοί μας φέρνουν πιο κοντά εκεί που θέλουμε να είμαστε ή εκεί που θα έπρεπε ίσως. Αυτό είναι όλο. ”

“ Μην νομίζετε ότι δεν έχουμε στόχους. ”

“ Είμαστε εντελώς γεμάτοι φιλοδοξίες ακόμα, αλλά πρέπει να το κάνουμε βήμα-βήμα και αυτό σημαίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Το επόμενο είναι στη Nottingham. ”

Για νέα νίκη πάει σήμερα η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com