Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Ο Nunez έχει τόσες πολλές δυνατότητες»

Virgil van Dijk: «Ο Nunez έχει τόσες πολλές δυνατότητες»

Ο Virgil van Dijk αναφέρθηκε στην Liverpool που πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά φέτος και εστίασε στους πρωταγωνιστές Alisson & Nunez.

Ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός των Reds είπε συγκεκριμένα: «Πήραμε τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι επίσης και με το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, έβαλαν τέσσερις επιθετικούς, με τον Soucek να είναι στην κορυφή τις επίθεσης τους και πρέπει να αμυνθείς όσο καλύτερα μπορείς.Το δείξαμε αυτό στο προηγούμενο παιχνίδι και πάλι σήμερα.»

Για τον τερματοφύλακα Alisson μετά την απόκρουση του πέναλτι: «Παίζουμε για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και το να έχουμε αυτόν τον τερματοφύλακα μαζί μας είναι κάτι που χρειαζόμαστε. Ήταν μεγάλη στιγμή που απέκρουσε το πέναλτι λίγο πριν την ανάπαυλα.
Ήταν σημαντικό για μας, να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να έχουμε μια καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Το θέμα είναι οι τρεις βαθμοί, ειδικά σε αυτή την ταραχώδη περίοδο.»

Για τον νικητή του αγώνα της Liverpool Darwin Nunez: «Πιστεύω ότι έχει πολλές δυνατότητες. Είναι ακόμα νέος και μαθαίνει, μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού και μαθαίνει αγγλικά. Είναι ένας σύγχρονος επιθετικός που δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αμυντικούς.

Μπορούσες να δεις σήμερα τα τρεξίματα του από πίσω και το παιχνίδι του στην ανάπτυξη της ομάδας να γίνεται καλύτερο. Έχουμε διαφορετικά όπλα για να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους. Είναι καλό που είναι μαζί μας».

Virgil van Dijk: «Ο Nunez έχει τόσες πολλές δυνατότητες»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com