Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε με τη U21 ο Ramsay!

Σκόραρε με τη U21 ο Ramsay!

Την πρώτη του φετινή συμμετοχή πραγματοποίησε ο Calvin Ramsay με τη φανέλα της Liverpool, αγωνιζόμενος με την Under 21 του συλλόγου το βράδυ της Τρίτης.

Οι νεαροί Reds ηττήθηκαν με 3-2 από την Accrington Stanley εκτός έδρας και γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του EFL Trophy, σε ένα παιχνίδι που έμειναν πίσω στο σκορ με 3-0.

Το 2-0 διαμορφώθηκε από το πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους, με τον Calvin Ramsay και τον Ben Doak να περνούν στο ματς στο 63ο λεπτό και την εικόνα της ομάδας να βελτιώνεται στη συνέχεια.

Το 3-0 του Tommy Leigh στο 70ο λεπτό αποδείχθηκε όμως καθοριστικό και οι Reds το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να μειώσουν, αρχικά με το τέρμα του Ramsay στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από σέντρα του Doak και δύο λεπτά αργότερα με γκολ από τον 16χρονο Σκωτσέζο που από δημιουργός, έγινε σκόρερ, με ένα πολύ όμορφο τελείωμα.

Η U21 μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, ωστόσο έκλεισε τη βραδιά με ένα θετικό πρόσημο, χάρη στα τέρματα των νεαρών άσων.

Η σύνθεση:

Davies; Stephenson (Ramsay 63′), Quansah, Jonas, Chambers; Bajcetic, Corness, Cain; Musialowski (Doak 68′), Frauendorf (McConnell 82′), Stewart.

Δεν χρησιμοποιήθηκαν:

Kelly, Miles, Kelly, Koumas.

Θετικό ντεμπούτο με την U21 για τον Calvin Ramsay.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com