Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Fabinho: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Τις δυνατότητες της έδειξε η Liverpool με τη χθεσινή νίκη με σκορ 1-0 επί της Manchester City στο Anfield, όπως ανέφερε ο Fabinho στις δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας:

“ Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα μπροστά στους οπαδούς μας μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που παίξαμε εναντίον της Rangers. Ξέραμε την ποιότητα της City σε αυτό το παιχνίδι, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και η ομάδα έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι χωρίς τη μπάλα. ”

“ Αμυνθήκαμε μαζί, ξέραμε ότι έπρεπε να υποφέρουμε λίγο, αλλά υποφέρουμε μαζί και μετά δημιουργήσαμε μερικές καλές ευκαιρίες για γκολ και μετά το γκολ του Mo Salah μας έδωσε τη νίκη, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι.”

“ Πάντα θέλεις να παίζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ξέρουμε ότι αν θέλεις να νικήσεις κόντρα στη Manchester City, όλοι πρέπει να είναι στην κορυφή σωματικά, τεχνικά και με την μπάλα, έτσι το κάναμε. ”

“ Είμαστε ακόμα η Liverpool Football Club. Φυσικά δεν είναι η καλύτερη στιγμή μας στη σεζόν, αλλά μια νίκη ενάντια στη City δείχνει πάντα τι μπορείς να κάνεις. ”

“ Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, είτε ήταν κόντρα στη Manchester City είτε σε άλλη ομάδα, έπρεπε να κερδίσουμε. Δείξαμε τη σωστή διάθεση και πήραμε τους τρεις βαθμούς, οπότε αυτό ήταν πολύ σημαντικό. ”

Καλή εμφάνιση και από τον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com