Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για τη νίκη επί της City

Ο van Dijk για τη νίκη επί της City

Για την εμφάνιση που οδήγησε στο νικηφόρο αποτέλεσμα εναντίον της Manchester City χθες το απόγευμα και για τη σημασία των τριών βαθμών μίλησε ο Virgil van Dijk στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο στόπερ ρωτήθηκε τι χρειάστηκε για τη νίκη:

“ Χρειάζονται πολλά. Καλό είναι να παίρνεις τρεις βαθμούς. Θα ήταν πάντα πολύ έντονο, αυτό συνέβαινε πάντα τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν τίποτα διαφορετικό σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά, δεν δώσαμε πολλά στον αντίπαλο. Δεν νομίζω ότι δημιουργήσαμε και πάρα πολλά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να αμυνθούμε λίγο περισσότερο και είχαμε ευκαιρίες στην αντεπίθεση να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

Πόσο έντονο ήταν το ματς:

“ Ήταν και για τις δύο ομάδες. Τρέξαμε πολύ και νομίζω πως σήμερα αποδείξαμε ότι παλέψαμε κι το πόσο πολύ το θέλαμε. ”

Αν έπρεπε να αμυνθεί για τη ζωή της η Liverpool: 

“ Αυτό πρέπει να κάνεις σε κάθε παιχνίδι. Προφανώς σήμερα αν αφήναμε ένα μικρό κενό τότε προφανώς θα μας τιμωρούσαν. Τα πήγαμε πολύ καλά. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν και να προχωρήσουμε, θα επικεντρωθούμε τώρα στη West Ham. ”

Για το κόψιμο του με το κεφάλι πριν φτάσει η μπάλα στον Haaland:

“ Αυτό πρέπει να κάνουν οι αμυντικοί. Το προσπάθησα και ήμουν εκεί. Ευτυχώς που ήμουν εκεί. ” Είπε ο van Dijk

Για τη βοήθεια του κόσμου:

“ Πάντα έτσι είναι. Προφανώς, όταν συμβαίνουν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι, βάζει λάδι στη φωτιά λίγο με θετικό τρόπο για εμάς. Ξεκίνησε με τη σκληρή δουλειά που κάναμε στο γήπεδο – αυτό είναι το ελάχιστο που αναμένεται εδώ σε αυτόν τον όμορφο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Το δείξαμε και με την ενέργεια που είχαμε σήμερα χρειαζόταν να μας σπρώξουν και να διατηρήσουμε το 1-0. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο και αυτό χρειαζόμαστε για το υπόλοιπο της σεζόν, ειδικά εφόσον είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν. ”

Οι Reds νίκησαν την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com