Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Εγώ πάντα παίζω για τον τίτλο»

Salah: «Εγώ πάντα παίζω για τον τίτλο»

Ο Mo Salah ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Manchester City, αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης και παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Mo μίλησε για την εμφάνιση:

“ Αυτή την ομάδα είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε εντός ή εκτός έδρας, γιατί πάντα κυριαρχούν στο παιχνίδι, προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούν. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να πάρουμε από εδώ είναι μόνο τρεις βαθμοί και πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί η θέση μας στο πρωτάθλημα δεν είναι η καλύτερη. Είναι μόνο ένα παιχνίδι και πρέπει απλώς να συνεχίσουμε. ”

Αν η νίκη δίνει κάτι περισσότερο από 3 βαθμούς:

“ Ας το ελπίσουμε. Ας ελπίσουμε ότι μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, ώστε να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Τις τελευταίες εβδομάδες, όπως είδατε, δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Ξεκινήσαμε ήδη από το τελευταίο παιχνίδι, και αυτό το παιχνίδι επίσης κερδίσαμε, οπότε πρέπει απλώς να συνεχίσουμε. ”

Αν ανησύχησε μήπως δεν σκοράρει:

“ Δεν ανησυχώ όταν υπάρχουν πιθανότητες, για να είμαι ειλικρινής. Αν τις χάσω, είναι εντάξει, στο μυαλό μου είναι σαν να πρόκειται να έρθει ξανά. Αρχίζω να ανησυχώ περισσότερο όταν δεν υπάρχουν ευκαιρίες για μένα, αλλά σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είδατε ότι όταν έχασα την πρώτη, ήμουν ήρεμος γιατί ήξερα ότι θα έρθει το δεύτερο. Κατάφερα να σκοράρω την δεύτερη και κερδίσαμε το παιχνίδι. ”

Αν η ομάδα μπαίνει ξανά στη μάχη του τίτλου:

“ Είμαστε ακόμα πολύ μακριά από αυτό. Απλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τον τίτλο αυτή τη στιγμή. Προσωπικά, μου αρέσει να παίζω πάντα για έναν τίτλο, είναι στο μυαλό μου ότι θα παλέψουμε για αυτόν. Αλλά πρέπει απλώς να επικεντρωθούμε περισσότερο και να δίνουμε ένα παιχνίδι τη φορά, δεν χρειάζεται να νιώθουμε περισσότερη πίεση επειδή υπάρχει ακόμα ένα χάσμα μεταξύ μας και του πρώτου και του δεύτερου. Φυσικά, θα [προσπαθήσουμε] να παίξουμε για τον τίτλο. Μπορείτε να δείτε ότι η ομάδα είναι απίστευτη, ο σύλλογος, όλοι εδώ. Θα πρέπει να είμαστε σε καλύτερη θέση από αυτή που βρισκόμαστε τώρα. Οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι που κέρδισαν ξανά και νομίζω ότι αυτό μας δίνει καλή ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. ”

Ο Mo Salah έκρινε την αναμέτρηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com