Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της City

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της City

Εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Manchester City στο Anfield.

Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα αποβλήθηκε πριν τη λήξη του αγώνα, επειδή διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Mo Salah.

Για τη νίκη είχε να πει:

“ Ένα αποτέλεσμα τέλειο. Απόδοση, πραγματικά, πολύ καλή, σε ένα απίστευτα έντονο παιχνίδι. ”

“ Είναι τρεις βαθμοί. Πρέπει να ανακάμψουμε τώρα. Την Τετάρτη η West Ham έρχεται εδώ και αυτό είναι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλό, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί εδώ σήμερα. ”

“ Αμυνθήκαμε σε απίστευτα υψηλό επίπεδο για 99 λεπτά σχεδόν. Είχαν τις στιγμές τους, αλλά ειδικά στην περιοχή τα πήγαμε εξαιρετικά. Αυτό ήταν προφανώς κάτι μεγάλο για εμάς σήμερα. Εμφανιστήκαμε στο γήπεδο σήμερα και αυτό ήταν το μόνο που θέλαμε να κάνουμε. ”

“ Η City δεν είχε αυτές τις αντεπιθέσεις, τις είχαμε τρεις φορές. Η φάση γύρω από το γκολ είναι απλώς εντυπωσιακή συνειδητοποίηση από τον Alisson και εξαιρετική από τον Mo. Μπορεί να χάσει μία ευκαιρία, αλλά δεν θα χάσει δύο σε παρόμοια κατάσταση. ”

Για το γκολ:

“ Τα γκολ κρίνουν το παιχνίδι, αλλά υπήρξαν τόσες καλές ποδοσφαιρικές στιγμές ενάντια σε αυτήν που θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο. ”

Για τον τραυματισμό του Jota στο τέλος:

“ Ένιωσε πραγματικό πόνο εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν έχω ιδέα πόσο άσχημο είναι. Αν ο Diogo μείνει κάτω, δεν είναι καλό. ”

“ Είδα όμως ότι δεν υπήρχε μεγάλη επαφή, κάτι που σημαίνει πως είναι μυϊκό. Θα πρέπει να περιμένουμε. ”

Αν ο Salah επρόκειτο να γίνει αλλαγή πριν το 1-0:

“ Όχι, δεν επρόκειτο να βγει, ήθελα να του μιλήσω. Δεν ήξερα τον αριθμό που εμφανίστηκε, δεν ήταν αυτό το σχέδιο. ”

“ Ήθελα να μιλήσω με τον Mo γιατί ο ρόλος του άλλαξε όταν μπήκε ο Darwin. Είδε τον αριθμό του. Δεν ήξερα ότι ήταν στον πίνακα. Όταν το είδα, τον αλλάξαμε. ”

Για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε: 

“ Η κόκκινη κάρτα ήταν δικό μου λάθος. Πέρασα το όριο εκείνη τη στιγμή. Τα έχασα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι εντάξει. Αλλά πώς μπορείς να χάσεις αυτό το φάουλ; Μακάρι να μπορούσα να πάρω μια εξήγηση. ”

“ Είναι το πιο ξεκάθαρο φάουλ που έχω δει ποτέ μπροστά στον βοηθό και εκείνος δεν ασχολήθηκε. Είναι ξεκάθαρο. Απλώς βλέπουν το παιχνίδι, αλλά εμείς [οι προπονητές] έχουμε την πραγματική εμπλοκή. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Salah:

“ Ο Mo έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το γκολ ήταν παγκόσμιας κλάσης. Δεν είδα έναν παίκτη να χάνει την μπάλα, είδα έναν παίκτη να χρησιμοποιεί εξαιρετικά το σώμα του και να σημαδεύει τον τερματοφύλακα. Ήταν άτυχος με την ευκαιρία πριν. ”

Για τον Joe Gomez:

“ Είναι υπέροχο για τον Joe που μπορεί να δείξει πόσο εξαιρετικός παίκτης είναι. Ο Joey αξίζει κάθε έπαινο. ”

Για την απόδοση του Milner:

“ Ήταν απίστευτος. ”

“ Πόσοι άνθρωποι σκέφτηκαν «ωχ όχι Milner εναντίον Foden»; Αλλά τα πήγε εξαιρετικά καλά, έπρεπε να βρούμε μερικές λύσεις, αλλά όλα τα παιδιά τα πήγαν απίστευτα καλά. Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με μονάχα εννέα καλές [ατομικές] εμφανίσεις κόντρα στη City. ”

Για εκείνη του Robertson:

“ Έκανε ένα κορυφαίο παιχνίδι. Η αμυντική μας γραμμή έκανε το καλύτερο παιχνίδι που είχαμε παίξει αυτή τη σεζόν. ”

Για το γκολ του Foden που ακυρώθηκε:

“ Γύρω από το γκολ μας νομίζω ότι έγιναν τρία φάουλ. Πρώτα στον Mo, μετά στον Fabinho, μετά στον Alisson και τώρα άκουσα ανθρώπους να λένε ότι ακυρώθηκε μόνο λόγω του Anfield. ”

“ Ουάου, αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί αν δεν σφυρίξουν τρία φάουλ, υπάρχει VAR για να πάρουμε τη σωστή απόφαση, φανταστείτε να στεκόμαστε εδώ και να μιλάμε για τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν και οδήγησαν σε γκολ. ”

“ Θα ήταν άτυχο για εμάς, αλλά τελικά πάρθηκε η σωστή απόφαση. ”

“ Το Anfield δεν παίρνει αποφάσεις για το VAR. Είναι ένα φάουλ στον Fabinho. Νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτό. Έπειτα ο Ali έχει τα χέρια του στην μπάλα, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Στο τέλος, το VAR το κοίταξε και αυτό δεν είναι σωστό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν σφυρίζεις σε αυτή τη φάση. Απλώς δεν καταλαβαίνω. ”

“ Αν κοιτάξεις πίσω σε αυτό, σκέφτεσαι εντάξει, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη ότι αφήνεις το παιχνίδι να τρέξει εκείνη τη στιγμή. Απολύτως τεράστια νίκη για εμάς. ”

Για τη σημασία της νίκης πρόσθεσε:

“ Απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο είναι απίστευτα δύσκολο, αλλά αξίζαμε τους τρεις βαθμούς με μια απίστευτη εμφάνιση. ”

Τι έκανε καλά σήμερα η ομάδα:

“ Κανείς δεν μπορεί να παίξει με υψηλή πίεση κόντρα στη City, οπότε πρέπει να είσαι έξυπνος, και εμείς ήμασταν και πρέπει να αμυνθείς με μεγάλη καρδιά, κάτι που κάναμε. Ήταν ένα παιχνίδι αληθινού πάθους και στο τέλος τα καταφέραμε. ”

Για το παιχνίδι:

“ Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, απολύτως εξαιρετικό. Δύο εξαιρετικές ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη, και οι δύο ήθελαν να κερδίσουν απεγνωσμένα, και οι δύο πάλεψαν πολύ σκληρά, και οι δύο έπαιξαν ποδόσφαιρο. ”

Αν υπάρχει πρόβλημα με τον Pep Guardiola:

“ Ο Pep και εγώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, μιλούσαμε και το είδαμε με τον ίδιο τρόπο Τόσες πολλές προκλήσεις, οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν και αν τους επιτρέπεται, τότε είναι καλό. Ας παίξουμε ποδόσφαιρο. ”

“ Μπορούμε μόνο να παρακολουθήσουμε και να δεχθούμε αυτό που κάνουν οι διαιτητές, αλλά εκείνη τη στιγμή (αποβολή) έσπασα, φταίω εγώ και ελπίζω να συμφωνήσουμε ότι στο Match of the Day να έχετε τον χρόνο να δείτε αυτή την φάση, και ίσως κάποιος στο στούντιο βρει μια εξήγηση γιατί αυτό δεν ήταν φάουλ. ”

Πολύ σπουδαία νίκη για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com