Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα ο Stefan Bajcetic με την φανέλα των Reds

Θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα ο Stefan Bajcetic με την φανέλα των Reds

Ο Stefan Bajcetic έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα αλλά και στο Champions League και από τι φαίνεται θα έχει μέλλον με το Liverbird στο στήθος.

Δεν πήρε πολύ για τον Stefan Bajcetic να αφήσει το στίγμα του στο Anfield. Αρκετοί δεν πείστηκαν όταν η Liverpool αγόρασε τον έφηβο Stefan από την Celta Vigo το Φεβρουάριο του 2021 αλλά οι πηγές των Reds πιστεύουν ότι αυτή η αγορά μπορεί να φανεί πολύτιμη στο μέλλον.

Ο Ισπανός που παίζει ως Center back αλλά και σάν αμυντικό χαφ εντυπωσίασε τον Klopp στη προετοιμασία με τα προσόντα του και αυτό έκανε τον Klopp να τον βάλει σε αγώνα της premier League. Ο μικρός ντεμπουταρε στη νίκη επί της Bournemouth με 9-0 τον Αύγουστο.

Από τότε ο Bajcetic έγινε ο πιο μικρός ηλικιακά που έχει αγωνιστεί για την Liverpool στο θεσμό του Champions League, όταν και πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ajax σε ηλικία 17 χρονών 10 μηνών και 22 ημερών.

Ο μικρός δεν αποκλείεται να παίζει αρκετά παιχνίδια φέτος και να αναπληρώνει τον Fabinho ως αλλαγή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον μοιάζει λαμπρό για τον Ισπανό άσσο στο Merseyside.

Θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα ο Stefan Bajcetic με την φανέλα των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com