Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση»

Robertson: «Να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση»

Η Liverpool θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ένταση που έβγαλε στο Ibrox το βράδυ της Τετάρτης, όπως δήλωσε ο Andy Robertson ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Manchester City στο Anfield.

Ο Robbo μίλησε αρχικά για το διπλό στο Ibrox:

“ Προφανώς είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. ”

“ Τα αγόρια ήταν θαυμάσια μετά από το ξεκίνημα, δίνοντας προβάδισμα στους Rangers. Οι οπαδοί προφανώς ξεσηκώθηκαν και ευτυχώς καταφέραμε να τους ηρεμήσουμε αρκετά γρήγορα με την ισοφάριση. ”

“ Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι μετά από αυτό, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και ελέγχαμε το παιχνίδι. ”

Για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί:

“ Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι (την Κυριακή), φυσικά και είναι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τη συνέπεια στο παιχνίδι μας, στις εμφανίσεις μας. Αυτό μας λείπει αυτή τη σεζόν. ”

“ Πάντα από κάπου πρέπει να ξεκινάει. Το αποτέλεσμα ήταν προφανώς πολύ καλό αλλά η και απόδοση ήταν εξαιρετική. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, πρέπει να παίξουμε με αυτή την ένταση. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. ”

«Προφανώς ένα παιχνίδι με τη City θα είναι πάντα δύσκολο, πετάνε αυτή τη σεζόν, παίζουν πολύ καλά, είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι τους. Αλλά εμείς στα καλύτερά μας μπορούμε πάντα να τους ανταγωνιστούμε. ”

“ Πρέπει να είμαστε έτσι. Αν είμαστε κάτι κάτω από αυτό θα είναι ένα δύσκολο απόγευμα, αλλά αν είμαστε στα καλύτερά μας τότε ξέρουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό πρέπει να στοχεύσουμε. ”

Με την ίδια ένταση και την Κυριακή οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com