Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έσπασαν ρεκόρ στο Ibrox οι Mohamed Salah και Diogo Jota!

Έσπασαν ρεκόρ στο Ibrox οι Mohamed Salah και Diogo Jota!

Αν και αγωνίστηκαν λιγότερο από μισή ώρα, οι Mohamed Salah και Diogo Jota πρόλαβαν να σπάσουν ρεκόρ στο Ibrox τη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος σημείωσε το γρηγορότερο χατ – τρικ στην ιστορία του θεσμού, με τη διαφορά μεταξύ του πρώτου και του τρίτου γκολ να είναι μόλις έξι λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα.

Έγινε, επίσης, ο κορυφαίος σκόρερ αγγλικής ομάδας στην ιστορία του θεσμού, ξεπερνώντας τον Didier Drogba, που ήταν στη κορυφή με 36, ανοίγοντας μάλιστα αμέσως τη διαφορά στα δύο γκολ, αφού τώρα βρίσκεται στα 38.

Έγινε, ακόμα, ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Liverpool, μετά τους Steven Gerrard (Napoli, UEFA Europa League 2010) και Steve Staunton (Wigan, Πρωτάθλημα 1989), που σκοράρει χατ – τρικ ερχόμενος από τον πάγκο.

Για να τα κάνει όλα αυτά ο Mo, είχε σημαντική βοήθεια από τον Πορτογάλο παρτενέρ του στην επίθεση, Diogo Jota. Το νούμερο 20 της Liverpool κατάφερε να δώσει τρεις ασίστ σε ένα παιχνίδι Champions League, κάτι που είχε να συμβεί μία δεκαετία και από το ματς μεταξύ της Bayern Munich και της Basel. Τότε, ήταν ο Frank Ribery αυτός που είχε τροφοδοτήσει τρεις φορές τον Mario Gomez για να κάνει ο Γερμανός το δικό του χατ – τρικ.

Ο Salah πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ κόντρα στους Rangers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com