Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας και είμαι ευχαριστημένος»

Klopp: «Κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας και είμαι ευχαριστημένος»

Πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από τη μεγάλη σε έκταση νίκη της Liverpool το βράδυ της Τετάρτης με σκορ 1-7 στην έδρα των Rangers για το Champions League.

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε για τη νίκη της ομάδας:

“ Μου άρεσε και το πρώτο ημίχρονο για να είμαι ειλικρινής, δεχθήκαμε ένα γκολ που παίξαμε καλά, αλλά η αντίδραση ήταν καλή. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο μερικές φορές στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Ξέρουμε ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια μπορεί να είναι δύσκολα, αλλά παίξαμε ποδόσφαιρο και παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, ήμασταν πολύ καλοί και είμαστε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. ”

“ Δεν θέλαμε να δεχθούμε πρώτοι γκολ, αλλά έπρεπε να το αποδεχτούμε. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση σε δύσκολες συνθήκες. ”

“ Συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα, δείξαμε στα αγόρια στο ημίχρονο τι θα πρέπει να κάνουν. Τα καταφέραμε πολύ καλά απόψε. ”

“ Απόψε ήταν ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε – για να φέρουμε συνέπεια στην ομάδα. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι που μας περιμένει τώρα είναι εντελώς διαφορετικό, αλλά απόψε δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα. ”

“ Οι οπαδοί της Liverpool πιστεύουν σε αυτήν την ομάδα. Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που μπορούμε να τους στείλουμε στο σπίτι χαρούμενους απόψε. Το αξίζουν τόσο πολύ, έχουν παραμείνει πραγματικά ήρεμοι – είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.”

Για τον Bobby Firmino:

“ Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι – το ίδιο και ο Harvey και ο Fabio. Οι στόπερ ήταν επίσης  κορυφαίοι. Όλοι ήταν καλοί. Θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο δύσκολο απόψε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. ”

Για τον Salah που πέτυχε hat-trick ως αλλαγή:

“ Ο Mo είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όλοι το ξέρουμε και σήμερα το έδειξε. Όλα καλά. ”

“ Είναι ξεχωριστός. Πέτυχε το πιο γρήγορο hat-trick στην ιστορία του Champions League. Είναι ξεχωριστό. ”

“ Όλα τα γκολ ήταν απολύτως υπέροχα. Αγωνίστηκε σε μια διαφορετική θέση απόψε, πιο κεντρικά στο γήπεδο. ”

Για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου:

“ Πιστεύω πραγματικά ότι το πρώτο ημίχρονο προετοίμασε το δεύτερο ημίχρονο. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, μπορούμε να είμαστε μια πολύ καλή ομάδα ποδοσφαίρου. Χτίσαμε πάνω στα καλά πράγματα από το πρώτο ημίχρονο, τους κρατήσαμε σε κίνηση και προφανώς έπρεπε να αλλάξουν το στόπερ τους.”

“ Τα γκολ που πετύχαμε ήταν εξαιρετικά. Είναι μια βραδιά όπου τα πράγματα λειτούργησαν για εμάς. Αλλάζει τη διάθεση μες σίγουρα και αυτό είναι καλό. ”

Για την Manchester City που ακολουθεί:

“ Όλοι ξέρουμε τι έρχεται την Κυριακή. Αυτό θα είναι διαφορετικό, αλλά είναι καλύτερα να πάμε με το συναίσθημα από απόψε. ”

“ Ήταν καλό που ανακτήσαμε την ψυχολογία και βρήκαμε κάποιο ρυθμό ενόψει της City. ”

“ Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. ”

“ Η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα περιμένει την Κυριακή, έρχεται στο Anfield. Θα δούμε τι θα κάνουμε. ”

Αν έστειλε μήνυμα η ομάδα με τα επτά της γκολ:

“ Δεν στέλνουμε μηνύματα προς τον έξω κόσμο αυτή τη στιγμή, απλά πρέπει να φέρουμε συνέπεια με τις εμφανίσεις μας. Απόψε ήταν εξαιρετική. ”

“ Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, μπορούμε να είμαστε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Δυστυχώς δεν ήμασταν όλη την ώρα φέτος

Για το τέρμα του Darwin Nunez:

“ Μπορούσατε να το δείτε στο πρόσωπο του, σήμαινε τα πάντα για εκείνον. ”

Οι Reds πέρασαν εμφατικά από τη Σκωτία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com