Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp για σχόλιο Didi Hamann: «Δεν έχει ιδέα!»

Jurgen Klopp για σχόλιο Didi Hamann: «Δεν έχει ιδέα!»

Ο Jurgen Klopp είχε μια έντονη συνομιλία με έναν ρεπόρτερ στη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα της Liverpool με την Rangers για το Champions League την Τετάρτη το βράδυ.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον προπονητή της Liverpool: «Άκουσα τη φράση που χρησιμοποιήθηκε μετά τον αγώνα με την Arsenal, πως η Liverpool χρειάζεται μια «σπίθα». Πως αισθάνεσαι με αυτό?» για να απαντήσει άμεσα ο Klopp με ερώτηση: «Ποιος το είπε αυτό;»

Όταν ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι ήταν ο πρώην παίκτης των Κόκκινων, Didi Hamann, ο Klopp απάντησε με μάλλον ειρωνικό ύφος και εμφανώς ενοχλημένος: «Ω υπέροχα, αυτός είναι μια φανταστική πηγή! Σεβαστός παντού!»

Ο Γερμανός δήλωσε επίσης ότι «το να είσαι πρώην μέσος της Liverpool δεν σου δίνει το δικαίωμα να λες αυτό που θέλεις, ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα!»

Ο δημοσιογράφος επιμένοντας ρώτησε τον Klopp εάν, όπως είχε προτείνει ο Hamann, ένιωθε ότι η ομάδα του χρειαζόταν μια σπίθα. Και ο Γερμανός manager σε έντονο ύφος απάντησε: «Πιστεύω πραγματικά ότι δεν αξίζει να χρησιμοποιήσεις τη φράση του Didi Hamann για να μου κάνεις μια ερώτηση. Κάνε μου τη χάρη και κάνε τη δική σου ερώτηση.»

Τα σχόλια του Didi Hamann ήρθαν μετά την ήττα της ομάδας του Merseyside από την Arsenal την περασμένη Κυριακή.

Jurgen Klopp για σχόλιο Didi Hamann: «Δεν έχει ιδέα!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com