Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αιχμές κατά τις διαιτησίας στο Arsenal – Liverpool από τον Richard Keys

Αιχμές κατά τις διαιτησίας στο Arsenal – Liverpool από τον Richard Keys

Αιχμές κατά τις διαιτησίας υπήρξαν για το παιχνίδι της Arsenal με την Liverpool από τον Richard Keys στο weekly blog του Being Sports.

Η Arsenal προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, μετά από κλέψιμο της μπάλας στο μισό γήπεδο των Reds από τον Martin Odegaard, ο οποίος πέρασε την μπάλα στον Martineli και αυτός σκόραρε απέναντι στον Alison.

Παρόλα αυτά το γκολ με την υποψία για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, εξετάστηκε από το VAR χωρίς όμως να βάλουν τις διάσημες πλέον γραμμές που τοποθετούν για να μετρούν στα χιλιοστά αν όντως υπήρχε οφσάιντ στην φάση και το γκολ επικυρώθηκε κανονικά. Οι Reds ισοφάρισαν με τον Nunez & οι Gunners στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, μετά από λάθος της άμυνας των Κόκκινων, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι εκ νέου ισοφάρισαν με τον Firmino αλλά ο Saka τελικά έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Λονδίνου με πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Thiago πάνω στον Gabriel Jesus. Παρόλα αυτά πάλι ενώ η φάση ήταν αμφισβητούμενη και πάλι με τσεκ από το VAR, ο Oliver καταλόγισε το πέναλτι υπέρ της Arsenal χωρίς να δει την φάση σε replay.

Το entertaining weekly blog που γράφει ο Richard Keys για την Premier League για λογαριασμό του Being Sports, τοποθετήθηκε για τη διαιτησία στο παιχνίδι και είπε ότι δεν έλεγξαν σωστά στο VAR το πρώτο γκολ της Arsenal, μάντεψαν ότι δεν ήταν οφσάιντ ο Saka.

Στο Being Sports ο Richard Keys έγραψε:
«Πήραν όλες τις μεγάλες αποφάσεις (VAR). Είναι ξεκάθαρο ότι είναι οφσάιντ ο Saka στην αρχή της φάσης του πρώτου γκολ. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι σε θέση οφσάιντ. Αλλά το πήραν πάνω τους και δεν το έδωσαν γιατί δεν φαινόταν με γυμνό μάτι.»

«Δεν ήταν όμως η μόνη φάση που αμφισβητήθηκε από την πλευρά της Liverpool, στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξε πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ των Reds όταν σε γυριστό σουτ του Diogo Jota η μπάλα βρίσκει καθαρά στο απλωμένο χέρι του Gabriel. Όμως και πάλι δεν εξετάστηκε από τον Oliver καθώς το είδαν στο VAR αλλά δεν φώναξαν ποτέ τον Oliver να το δει στο μόνιτορ. Πάλι η δικαιολογία που δόθηκε ήταν ότι η μπάλα βρίσκει στο χέρι από πολύ κοντινή απόσταση. Χαζομάρες, το χέρι είναι σε παράνομη θέση και το βρίσκει η μπάλα οπότε έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι.»

Τέλος για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Jesus:
«Πάλι δεν υπήρξε τοποθέτηση από το VAR, ενώ θα έπρεπε καθότι δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν ο Thiago βρίσκει τον Jesus στο τάκλιν που του κάνει. Ο Oliver το δίνει κατευθείαν χωρίς να συμβουλευτεί το VAR, ενώ θα έπρεπε να υπάρξει επέμβαση. Οπότε όλα αυτά αφήνουν ερωτήσεις εναντίον του Oliver και των διαιτητών του VAR για την ακεραιότητα τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.»

Αιχμές κατά τις διαιτησίας στο Arsenal – Liverpool από τον Richard Keys
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com