Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Rangers, Robertson και τραυματίες

Ο Klopp για Rangers, Robertson και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε από το Ibrox την συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στους Rangers για το Uefa Champions League.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αρχικά για τους τραυματισμούς:

“ Μετά το παιχνίδι με την Arsenal στα αποδυτήρια, ξέραμε ότι αυτό θα γινόταν – είμαστε λίγο τυχεροί με τον Trent καθώς ο αστράγαλός του δεν φαινόταν καθόλου καλά. ”

“ Για τον Diaz  θα δούμε, η εκτίμηση είναι για 6-8 εβδομάδες. Αλλά δείχνει να είναι παίκτης που αναρρώνει γρήγορα. ”

“ Θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Δεν είναι υπέροχο, αλλά είναι η κατάσταση μας, και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

Για το πρόβλημα του Alexander-Arnold:

“ Έμαθα ότι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, αυτές είναι οι πληροφορίες που πήρα. Νόμιζα ότι θα ήταν για περισσότερο όταν τον είδα μετά το παιχνίδι, οπότε θα χρειαστεί δύο εβδομάδες. ”

Για τις επιστροφές:

“ Ο Robbo έχει επιστρέψει και θα είναι στην αποστολή για αύριο. Οι Curtis, Naby και Ox δεν θα είναι. ”

“ Είναι καλό που έχει επιστρέψει ο Robbo, αλλά έχει κάνει μόνο μερικές προπονήσεις. ”

Για την ήττα στο Emirates:

“ Δεχθήκαμε ανόητα γκολ στην έδρα της Arsenal, αλλά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γκολ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα σε φόρμα. ”

Για το VAR:

“ Το πρώτο γκολ ήταν πολύ πιθανό να είναι οφσάιντ, αλλά δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε λόγω της γωνίας της κάμερας; Οι διαιτητές μας είπαν πριν από την έναρξη της σεζόν «όχι πια ήπια πέναλτι». Το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι και μετά έπρεπε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. ”

“ Η σωστή διαιτητική απόφαση θα ήταν χρήσιμη 100%. Αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Παλέψαμε σκληρά εναντίον της Arsenal και θα το κάνουμε ξανά αύριο. ”

Για τους Rangers πρόσθεσε:

“ Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο μαχόμενοι, καθώς οι Rangers θέλουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους στον όμιλο. Δεν έχω ξαναπαίξει εδώ, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Νομίζω ότι πήγαν για το αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα – ήμασταν πολύ καλοί, αλλά πραγματικά προσπάθησαν την περασμένη εβδομάδα. Αναφέρουμε τη δύναμη του Anfield, οι Rangers έχουν παρόμοια πράγματα και όλα έχουν να κάνουν με την ορμή που έχουν. ” Είπε ο Klopp.

“ Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ξέραμε ότι θα ερχόμασταν εδώ ούτως ή άλλως. ”

“ Είμαστε άνθρωποι – πρέπει να υπενθυμίσω στην ομάδα ότι θα είναι διαφορετική αυτή την εβδομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα. Πρέπει; Δεν είμαι σίγουρος. Θα το κάνω; Ναι. ”

“ Στο Champions League – υπάρχει πάντα αυτό το μεσαίο παιχνίδι, και είχαμε και στο παρελθόν την κατάσταση, όπου το εκτός έδρας παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από το εντός έδρας. ”

Για τον Darwin Nunez είπε:

“ Είναι σημαντικό γι’ αυτόν να έχει αυτοπεποίθηση μετά το Σαββατοκύριακο. Είχε πολλές καλές στιγμές εναντίον των Rangers την περασμένη εβδομάδα, ανά στιγμές δεν μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν, αλλά προφανώς είχαμε τις μεγάλες αποκρούσεις του τερματοφύλακα. Η απόδοσή του ήταν σίγουρα θετική. ”

Για το πέναλτι που κέρδισε η Arsenal την Κυριακή:

“ Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν ήταν πέναλτι, δεν θέλω να τα ξανασυζητήσω όλα, αλλά αυτά είναι τα γεγονότα. ”

“ Δεχόμαστε ότι οι αποφάσεις είναι οι αποφάσεις. Το έχω κάνει εδώ και 40 χρόνια. ”

Αν θα βελτιωθεί άμεσα η ομάδα:

“ Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είναι μια πρόκληση. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα πετάμε αύριο, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα πολεμήσουμε. Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε. Η ομάδα που είδα σήμερα στην προπόνηση, μου άρεσε. ”

Για τη Napoli που είναι πρώτη στον όμιλο:

“ Η όλη φόρμα της Napoli είναι εκπληκτική – είναι απίστευτα δυνατή αυτή τη στιγμή – όλα κάνουν κλικ και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. ”

Για το Ibrox:

“ Παρακολουθώ πολλές φορές τα Old Firms. Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα παιχνιδιού. Ο Andy Robertson έπαιξε εδώ με τη Dundee United, ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα; Είναι ξεχωριστό γήπεδο. ”

“ Ανάβεις το φως και το Ibrox πετάει. Αυτό είναι ξεχωριστό. ”

Ο Darwin Nunez σκόραρε στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com