Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rangers – Liverpool (preview)

Rangers – Liverpool (preview)

Τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool φιλοξενείται στο Ibrox από τους Rangers το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds αφήνουν πίσω τους την ήττα με 3-2 από την Arsenal στο Λονδίνο και στρέφονται ξανά στα αστέρια, όπου και έχουν δυο συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε Ajax και Rangers εντός έδρας.

Η ομάδα του Klopp νίκησε τους φιναλίστ του Europa League την περασμένη εβδομάδα στο Anfield και θέλουν να το επαναλάβουν και εκτός έδρας, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στη διάθεση του, τον Andy Robertson, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Δεν θα έχει όμως διαθέσιμους, τους Luis Diaz, Trent Alexander-Arnold και Joel Matip που τραυματίστηκαν στην Κυριακάτικη ήττα και θα παραμείνουν εκτός δράση για δύο μήνες (Ο Diaz) και δύο εβδομάδες αντίστοιχα.

Εκτός φυσικά θα μείνει και ο Arthur που θα χειρουργηθεί και δεν θα επιστρέψει στα γήπεδα πριν από το 2023.

Δεν αποκλείεται να δούμε τον Robbo να ξεκινά στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Κώστα Τσιμίκα, έτσι ώστε να αποκτήσει ρυθμό ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την Μanchester City στο Anfield.

Virgil van Dijk και Ibou Konate θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό διδυμό και ο Joe Gomez θα καλύψει στα δεξιά το κενό του Trent.

Για τον χώρο του κέντρου θεωρείται πολύ πιθανή η επιστροφή του Fabinho στο αρχικό σχήμα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο στα δυο τελευταία ματς.

Για την επιθετική γραμμή προβάδισμα έχουν οι Firmino και Nunez, ενώ ανάσες ενδέχεται να πάρει ο Mo Salah.

Οι δευτεραθλητές Σκωτίας θέλουν όπως και δήποτε να αποφύγουν μια τέταρτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης.

Το Σάββατο επικράτησαν εύκολα με 4-0 της St. Mirren και παραμένουν στη δεύτερη θέση του φετινού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τη Celtic.

Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο νέο πρόβλημα και στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον των Reds, θα είναι πιο διαβασμένοι, όπως δήλωσε ο προπονητής τους και πιθανότατα με τον Colak στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Slavko Vincic από τη Σλοβενία.

Rangers εναντίον Liverpool στο Ibrox.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com