Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Γερασμένο» το κέντρο της Liverpool σύμφωνα με τον Graeme Souness

«Γερασμένο» το κέντρο της Liverpool σύμφωνα με τον Graeme Souness

Ο Graeme Souness μιλώντας στο TalkSPORT ισχυρίστηκε ότι η Liverpool έχει την ανάγκη για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με τους Jordan Henderson & Thiago Alcantara να είναι στην ηλικία των 30+, ενώ ο Naby Keita να μην είναι «αρκετά καλός».

Ο Graeme Souness πιστεύει πως ίσως ο Jurgen Klopp να μετανιώσει που δεν έκανε κάτι ανάλογο όπως ο Alex Ferguson στο παρελθόν (να πουλήσει παίκτες όπως οι Mark Hughes, Andrei Kanchelskis, Paul Ince, David Beckham, Ruud van Nistelrooy για να ανανεώσει το ρόστερ του). Μία δύο ομάδες – η West Ham και η Fulham – έχουν παίχτες μεγαλύτερης ηλικίας από την Liverpool που πλέον μετράει οκτώ βασικούς παίκτες ηλικίας 30 ετών και άνω, συμπεριλαμβανομένων τριών βασικών παικτών σε μια μεσαία γραμμή που πλέον καταρρέει.

Και ενώ ο Souness πιστεύει ότι δεν ισχύει τίποτα στην έκφραση η «κατάρα των επτά ετών» που πλήττει τον Klopp – αφού τα ξόρκια στη Mainz και τη Dortmund συνέβησαν περίπου παρόμοια εποχή – ο θρύλος της Liverpool τοποθετεί την τρέχουσα «αδιαθεσία» του συλλόγου σε έλλειψη από ποιοτικές ενισχύσεις στη μέση του γηπέδου.

«Δεν βλέπω τη σύγκριση μεταξύ της Mainz και της Dortmund. Δεν το βλέπω να είναι επταετές. Απλά θεωρώ πως είναι μια γιγαντιαία σύμπτωση. Είναι τελείως «δικαιολογία», λέει ο Souness αφότου η Liverpool δεν κατάφερε να ξεπεράσει και παρασύρθηκε από τη νεανική έξαρση της Arsenal στο Emirates Stadium την Κυριακή.

«Μια περιοχή όπου νομίζω ότι έχουν κάνει τεράστιο λάθος είναι η μεσαία γραμμή. Ουρλιάζει η ανάγκη για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή. Έχει Thiago Alcantara 31, Jordan Henderson 32, Milner σχεδόν 37. Ο Keita, για μένα, δεν είναι αρκετά καλός. Νομίζω ότι είναι ένας αρκετά προφανής τομέας στον οποίο πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα.»

Ο Klopp τουλάχιστον, φαίνεται να γνωρίζει το κραυγαλέο αυτό πρόβλημα στην ενδεκάδα της Liverpool. Ο Enzo Fernandez, ο Matheus Nunes και φυσικά ο Jude Bellingham φαίνεται, σύμφωνα με τις φήμες, να βρίσκονται ήδη υπό εξέταση στις λίστες του Γερμανού. Απομένει να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν στις επόμενες δύο μετεγγραφικές περιόδους.

«Γερασμένο» το κέντρο της Liverpool σύμφωνα με τον Graeme Souness
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com