Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roy Keane: «Τραγική ευθύνη του Thiago τα γκολ της Arsenal»

Roy Keane: «Τραγική ευθύνη του Thiago τα γκολ της Arsenal»

Ο Roy Keane κατηγόρησε ευθέως τον μέσο της Liverpool Thiago στο Sky Sports Premier League, για την απόδοσή του εναντίον της Arsenal στο Emirates Stadium την Κυριακή.

Ο πρώην μέσος της Manchester United και νυν σχολιαστής στο Sky Sports, πιστεύει ότι ο Thiago έφταιγε για τα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε η Liverpool. Ο Keane είπε: «Ο Thiago και στα δύο πρώτα γκολ, η αντίδραση του εκεί ήταν τραγική. Δεν είναι καλό να έχεις όλη αυτή την εμπειρία, αν δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσετε. Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψεις αυτό που παρακολουθείς εκεί. Πραγματικά, πολύ κακό παιχνίδι από τόσο έμπειρους παίκτες».

Η αλήθεια είναι πως ενώ ο Thiago είναι ένας πολύ «αριστοκρατικός» παίκτης με την μπάλα, δυστυχώς όμως είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών και δεν έχει παρουσιάσει της πραγματικές του δυνατότητες όπως έδειξε στη Bayern. Από σημαντική μερίδα των φίλων των Κόκκινων, υπάρχει αμφισβήτηση στο αν ο Ισπανός θα βελτιωθεί και θα τα πάει καλύτερα σύντομα.

Η Liverpool δυσκολεύεται στη μεσαία γραμμή αυτή τη στιγμή και σαφώς ο προπονητής Jurgen Klopp χρειάζεται νεότερους, καλύτερους και πιο ανταγωνιστικούς παίκτες σε αυτή τη θέση.

Roy Keane: «Τραγική ευθύνη του Thiago τα γκολ της Arsenal»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com