Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Darwin Nunez ο Jürgen Klopp

Μίλησε για Darwin Nunez ο Jürgen Klopp

Για τον Darwin Nunez μίλησε ξανά ο Jürgen Klopp, μη δείχνοντας να ανησυχεί για την αποχή του επιθετικού από το σκοράρισμα εδώ και δύο μήνες.

Τόσο ο Γερμανός, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, θεωρούν πως είναι απλά θέμα χρόνου να έρθουν τα γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Klopp:

“ Αν μπορούσατε να τον δείτε να τελειώνει φάσεις στην προπόνηση, θα σκεφτόσασταν « Ω Θεέ μου!. ”

“ Νομίζω ότι είπε ο ίδιος, νιώθει την πίεση, τέτοια πράγματα. Πρέπει να ηρεμήσει, αλλά οι κινήσεις του είναι εξαιρετικές. ”

“ Στα παιχνίδια, βιάζεται λίγο και χρειάζεται απλώς να ηρεμήσει σε αυτές τις στιγμές και να χρησιμοποιήσει όλο το εύρος των τελειωμάτων του. Όχι για να αλλάξουμε κάτι, απλώς για να συνεχίσουμε. ”

“ Δεν ήταν μια τέλεια αρχή. Έχει τιμωρία τριών αγώνων και δεν μπορείς να απαλλαγείς από αυτό. Είναι επιθετικός παίκτης, είναι συναισθηματικός, αλλά δεν πρέπει να ξανασυμβεί. ”

“ Υπάρχουν πολλά πράγματα και τώρα οι αντίπαλοι ξαναπάνε για εκείνον. Αλλά μου αρέσουν πολύ οι κινήσεις του, είναι πολύ καλές και φυσικές. Αυτό είναι κάτι που δεν είχαμε με αυτόν τον τρόπο πριν. Αυτό μου αρέσει και γιατί είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. ”

“ Ποια είναι η χειρότερη κατάσταση ως επιθετικός; Ότι η ομάδα σου δεν παίζει εξαιρετικά καλά επειδή εξαρτάσαι από τις μπαλιές που σου δίνει. Αυτό συνέβη. Τώρα κρίνουμε δύο πράγματα, αλλά πρέπει μόνο κρίνετε ένα πράγμα. ”

“ Πρέπει να αποδίδουμε σταθερά στο επίπεδό μας και όχι μόνο και μετά χρειάζεσαι έναν επιθετικό για να ολοκληρώσει όλες αυτές τις φάσεις που δημιουργούμε. Αυτό είναι. ”

Λείπουν τα γκολ από τον Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com