Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Πρέπει να είμαστε στα καλύτερα μας την Κυριακή»

Arteta: «Πρέπει να είμαστε στα καλύτερα μας την Κυριακή»

O Mikel Arteta δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς.

Η Arsenal θα πρέπει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση στο Κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον της Liverpool, όπως ανέφερε ο Mikel Arteta στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός τεχνικός θα ψάξει την δεύτερη του νίκη επί των Reds αύριο το απόγευμα, έχοντας πανηγυρίσει την πρώτη του τον Ιούλιο του 2020, σε ένα παιχνίδι δίχως ενδιαφέρον για το σύνολο του Klopp, που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Arteta δήλωσε για τους Reds και τον αγώνα:

“ Άλλο ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι, να παίξουμε απέναντι σε έναν από τους πιο σκληρούς αντιπάλους σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα είναι ένας πραγματικά απαιτητικός αγώνας που θα χρειαστεί να είμαστε ξανά στα καλύτερά μας. ”

“ Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο, αυτό είναι ένα παιχνίδι που όλοι ψάχνουν και είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει το επίπεδό του τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια και πρέπει να δείξουμε, ότι έχουμε ανεβάσει το επίπεδο μας και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε εναντίον τους. ”

Για τα Merseyside Derby που έζησε ως παίκτης της Everton:

“ Λοιπόν εκείνες οι μέρες ήταν πραγματικά έντονες, αλλά τώρα βλέπεις το παιχνίδι με διαφορετική οπτική γωνία. Πρέπει να είσαι πολύ πιο ψύχραιμος και να προετοιμάσεις πολλές διαφορετικές πτυχές. ”

“ Φεύγεις λίγο από αυτό το συναίσθημα. ”

Οι Reds πέρασαν πέρυσι από το Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com