Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Robinson: «O Fabinho βρίσκεται εκτός φόρμας»

Paul Robinson: «O Fabinho βρίσκεται εκτός φόρμας»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Premier League, Paul Robinson, αναφέρθηκε για τον μέσο της Liverpool Fabinho για τις εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν.

Οι Reds που είχαν ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν, με την ισοπαλία 3-3 εντός έδρας το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Premier League. Η ομάδα του Jurgen Klopp είναι ένατη στον πίνακα μετά από επτά αγώνες και ενώ κέρδισε στο Champions League την Rangers το βράδυ της Τρίτης, είχε προβλήματα και στην Ευρώπη, καθώς έχασε με 4-1 από την Napoli εκτός έδρας.

Και αφού πέτυχε τρία γκολ εναντίον της Brighton, ο Klopp φάνηκε εμφανώς εκνευρισμένος με τη μεσαία γραμμή του – ιδιαίτερα με τον Fabinho.

Όταν ρωτήθηκε από το Football Insider για το πώς βλέπει την απόδοσή του Βραζιλιάνου αυτή τη σεζόν, ο Robinson είπε:

«Ο Fabinho και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Liverpool πέρυσι. «Είναι ένας παίκτης που θέλεις να ειναι πάντα σε φόρμα στην ομάδα. «Κανείς στη Liverpool φέτος δεν παίζει καλά. Ο Klopp σαφώς δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίζουν. «Ο Fabinho ήταν ένας από αυτούς που ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι σκληρό να τον ξεχωρίσεις μόνο του γιατί προβλήματα έχουν λίγο πολύ όλοι. «Οι τέσσερις αμυντικοί εκτίθενται, ωστόσο, επειδή δεν έχουν την αλληλοκάλυψη από τον Fabinho και τους άλλους χαφ. Δεν υπάρχει η αλληλοκάλυψη που υπήρχε στις προηγούμενες σεζόν».

Πριν από την επίσκεψη της Rangers, ο  Fabinho είχε κάνει παίξει βασικός σε οκτώ ματς, συμπεριλαμβανομένου και τους δύο πρώτους αγώνες των Red’s στο Champions League αυτή τη σεζόν. Ο Klopp άλλαξε από τον συνηθισμένο του σχηματισμό 4-3-3 σε 4-2-3-1 σε ένα παιχνίδι που χρειαζόταν την νίκη. Με Henderson και Thiago στη μεσαία γραμμή, ενώ η επιθετική γραμμή περιλάμβανε τους Luis Diaz, Diogo Jota, Mo Salah και Darwin Nunez. Η αλλαγή λειτούργησε καλύτερα, ενώ ο πρώην επαγγελματίας Curtis Woodhouse επαίνεσε την απόδοση του Henderson στα πρώτα 45 λεπτά ως «εξαιρετική», υποδηλώνοντας ότι η θέση του Fabinho στην ομάδα θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο. Με τον Klopp να λέει ότι θέλει η ομάδα του να «αμύνεται διαφορετικά», είναι πιθανό να μείνει με αυτόν τον πρόσφατα προσαρμοσμένο σχηματισμό, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Fabinho εν μέσω αυτής της κριτικής.

O Fabinho μετά τη νίκη της Liverpool στο Community Shield.
O Fabinho μετά τη νίκη της Liverpool στο Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com