Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Δεν υπάρχει ανώτερος σύλλογος από τη Liverpool»

Konate: «Δεν υπάρχει ανώτερος σύλλογος από τη Liverpool»

Ο Ibrahima Konate στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε για τη Liverpool, την σχέση του με τον Jürgen Klopp και το όνειρο του να αγωνιστεί στο Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας.

Ο Γάλλος στόπερ είχε να πει για τη Liverpool και το μέγεθος της:

“ Όταν φτάνεις στο Anfield, ανακαλύπτεις μια διαφορετική ενέργεια. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Έχω ακούσει πολλές δηλώσεις. Μια μέρα, ο Thiery Henry είπε στην τηλεόραση ότι θα ήθελε να παίξει στη Liverpool. ”

“ Ο Arsene Wenger και πολλοί άλλοι σπουδαίοι προπονητές έχουν πει ότι το Anfield είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο. Το ζω ως παίκτης, είναι αληθινό. ”

“ Είμαι στη Liverpool- δεν βλέπω σχεδόν κανέναν ανώτερο σύλλογο. Όταν είσαι εδώ, έχεις τα πάντα: έναν σπουδαίο σύλλογο, μια σπουδαία ιστορία, πάντα είσαι σε προσπάθεια να κερδίσεις το Champions League, την Premier League και όλα τα τρόπαια με υπέροχους οπαδούς στο πλευρό σου. ”

“ Είμαι 23 και είναι ένας σύλλογος όπου θα μπορούσα να τελειώσω την καριέρα μου. Αυτός ο σύλλογος είναι ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο. Αλλά χρειάζεσαι και ποιότητα για να τελειώσεις την καριέρα σου εδώ! ”

Για τον Klopp πρόσθεσε:

“ Η ενέργεια που φέρνει στις ομιλίες του πριν τον αγώνα είναι εξαιρετική. Σήμερα, το έχω συνηθίσει, αλλά στην αρχή ήταν εντυπωσιακό. Μεταφέρει κάτι που δεν μπορούσα να εξηγήσω.”

“ Του αρέσει να λέει ιστορίες. Του αρέσει να γελάει, αλλά όταν είναι στο γήπεδο, τελείωσε. Μια μέρα, παραληρούσαμε στο διάδρομο του προπονητικού κέντρου στο δρόμο μας προς το γήπεδο και δεν σταματήσαμε όταν φτάσαμε στο χορτάρι. ”

“ Και ξαφνικά γύρισε και μας είπε: «Γιατί γελάτε ακόμα; Είμαστε στο γήπεδο, τελείωσε τώρα!». Όλοι ηρέμησαν. ”

Για το Μουντιάλ:

“ Σκέφτομαι το Παγκόσμιο Κύπελλο ακόμη περισσότερο γιατί τραυματίστηκα για δύο μήνες. Επιστρέφω, οπότε πρέπει να κάνω τα διπλάσια από όσα θα έκανα αν είχα ξεκινήσει τη σεζόν. Προφανώς το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο μυαλό μου, είναι ένας στόχος και ένα όνειρο.”

“ Αν δεν πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα βάλω αυτό το βήμα σε ένα «fail» κουτί. Και αυτή η αποτυχία θα μου δώσει δύναμη να προοδεύσω ακόμα περισσότερο. Θα κάνω τα πάντα για να βρω το καλύτερο μου επίπεδο, να κερδίσω αγώνες με τη Liverpool και να παίξω καλά. ”

“ Θα κάνω τα πάντα, για να βρεθώ στο Μουντιάλ. ”

Να αγωνιστεί στο Κατάρ με τη Γαλλία θέλει ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com