Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στοίχημα Πέμπτης: Ολυμπιακός – Καραμπάκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Στοίχημα Πέμπτης: Ολυμπιακός – Καραμπάκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Καραμπάκ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης . Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων. Μόνη φορά που αντιμετώπισε ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ο Ολυμπιακός είναι την σεζόν 2021-22, όταν επικράτησε εντός κι εκτός έδρας με 1-0 της Νέφτσι Μπακού. Αντίστοιχα η Καραμπάκ από ελληνικές ομάδες έχει αντιμετωπίσει μόνο τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2016-17, με νίκες 2-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο στο ματς με την Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. «Σβηστά» οι Γερμανοί νίκησαν με 3-0 στο «Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μείνει χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς στην τελευταία θέση του ομίλου. Από το 25’ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-0, και το πιο ανησυχητικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι το πόσο άνετα κέρδισε η γερμανική ομάδα. Μετά και την ήττα από τον Άρη που ακολούθησε, ο Μίτσελ πήρε τα σκήπτρα από τον Κορμπεράν και έκανε ντεμπούτο την Κυριακή στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο. Θετικό δείγμα για την ομάδα του Πειραιά που νίκησε 2-0, με πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού. Ο Κογκολέζος πέτυχε τα πρώτα του γκολ στην Ελλάδα, όμως δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Χαρακτήρα τελικού έχει η αναμέτρηση απέναντι στην Καραμπάκ.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Την πρώτη της νίκη στους ομίλους πανηγύρισε η Καραμπάκ, διαλύοντας με 3-0 τη Ναντ για τη δεύτερη αγωνιστική. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να κερδίσει με το επιβλητικό 3-0, παίρνοντας, έστω και προσωρινά, μικρό προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Όλα τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Οβούσου (60’), Ζουμπίρ (65’) και Γιάνκοβιτς (72’). Συνέχισε τις νίκες και στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Νέφτσι Μπακού. Στο ματς κορυφής, η Καραμπάκ τα βρήκε «σκούρα» στο πρώτο ημίχρονο μένοντας πίσω στο σκορ, όμως μπήκε δυναμική στο δεύτερο και ανέτρεψε το παιχνίδι. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή και μάλιστα μόνη της, παρότι έχει παίξει ένα ματς λιγότερο από τις ομάδες που ακολουθούν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com