Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: “Πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια”

Salah: “Πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια”

Ο Mohamed Salah φάνηκε να αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τη Rangers και τη νίκη με 2-0 για τη τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι με την Arsenal για τη Premier League.

Σε σχετικές δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Φαραώ της Liverpool υποστήριξε: «Είναι μια καλή βραδιά, όχι τέλεια αλλά είναι σημαντικό να κερδίζεις εντός έδρας, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε ένα δύσκολο όμιλο και χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Απλά προσπαθούμε να εστιάζουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, επειδή στη Premier League δεν είμαστε σε καλή φόρμα. Απλά προσπαθούμε να σκεφτόμαστε το εκάστοτε παιχνίδι, να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο του Champions League και να κερδίζουμε συνεχώς στη Premier League.»

Ο Jurgen Klopp δοκίμασε ένα καινούριο σχηματισμό, τοποθετώντας τέσσερις επιθετικούς στην αρχική 11άδα. Οι Salah, Diaz, Jota και Nunez όλοι ξεκίνησαν το παιχνίδι για πρώτη φορά μαζί και ερωτηθείς σχετικά ο Αιγύπτιος απάντησε: «Ο προπονητής μας μίλησε μία μέρα πριν το παιχνίδι για τον σχηματισμό και εμείς προσπαθήσαμε να τον αφομοιώσουμε. Θεωρώ ότι λειτούργησε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθούσαμε διαρκώς να σκοράρουμε. Είναι ένας επιθετικός σχηματισμός και ήταν ευεργετικός για όλους εμάς τους επιθετικούς, ειδικά από τη στιγμή που όλοι θέλουμε να σκοράρουμε γκολ. Συνεπώς λειτούργησε καλά σήμερα.»

Ο Αιγύπτιος επιθυμεί η ομάδα του να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και τις θετικές εμφανίσεις και στα επερχόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό εκτός έδρας με αντίπαλο την πρωτοπόρο Arsenal για τη Premier League.

Salah: “Πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com