Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετη νίκη με Trent και Salah

Άνετη νίκη με Trent και Salah

Εύκολη και άνετη επικράτηση για την Liverpool! Η ομάδα του Klopp κέρδισε με 2-0 τους Rangers στο Anfield για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Δίχτυα βρήκαν οι Trent Alexander-Arnold και Mo Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του Σαββάτου και τους Jota, Diaz και Nunez να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό είχαν την πρώτη τους στιγμή οι γηπεδούχοι με σουτ του Nunez που απέκρουσε ο McGregor.

Οι Reds δεν άργησαν καθόλου να ανοίξουν το σκορ και το έκαναν με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Alexander-Arnold στο 7’!

Κοντά και στο 2-0 έφτασε η ομάδα στο 11’ με πλασέ του Luis Diaz που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ο McGregor απέκρουσε με δυσκολία και εκείνο του Salah στο 15’.

Ο keeper των Rangers πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση στο 34’, πάνω σε σουτ του Darwin Nunez, κρατώντας προσωρινά το σκορ στο 1-0 και δευτερόλεπτα αργότερα μπλόκαρε σταθερά και το πλασέ του Luis Diaz.

Ο Darwin Nunez δεν μπόρεσε να τον νικήσει ούτε στο 41’, όταν και έλαβε την καλή πάσα του Salah και σούταρε αμέσως μετά, δίχως όμως να σκοράρει, όπως έγινε και δύο λεπτά αργότερα, όταν και πάλι ο McGregor σταμάτησε τον Ουρουγουανό.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο μέρος για την Liverpool, αφού ο Luis Diaz κέρδισε πέναλτι στο έβδομο λεπτό της και ο Mo Salah το μετέτρεψε σε γκολ για το 2-0!

Η ομάδα του Klopp δεν κατέβασε στροφές ούτε μετά το 2-0 και πλησίασε σε τρίτο τέρμα με δυνατό σουτ του Jota στο 59’, το οποίο και πάλι απέκρουσε ο McGregor. 

Οι πρώτες αλλαγές από πλευράς Klopp πραγματοποιήθηκαν ένα δεκάλεπτο αργότερα, με τους Firmino και Fabinho να αντικαθιστούν τους Jota και Henderson, ενώ ακριβώς 20 λεπτά πιο μετά (79’) συνεχίστηκαν με τους Elliott και Milner να αντικαθιστούν τους Nunez και Thiago.

Μια ανάσα από το 3-0 έφτασε η Liverpool στο 84’, όταν σε φάση καρμπόν με 2-1 κόντρα στον Ajax, ο Τσιμίκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Matip πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 85’ για να απειλήσουν οι φιλοξενούμενοι, αρχικά με σέντρα-σουτ και αμέσως μετά με σουτ του Colak από κοντινή απόσταση. Πρώτα κράτησε το μηδέν ο Τσιμίκας με απομάκρυνση και έπειτα ο Alisson με μεγάλη απόκρουση. 

Στο πρώτο των καθυστερήσεων ο McGregor σταμάτησε και το πλασέ του Salah, κρατώντας το σκορ στο 2-0.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Gomez 90+3′), Matip, Van Dijk, Τσιμίκας; Henderson (Fabinho 69′), Thiago (Milner 80′); Salah, Jota (Firmino 69′), Diaz; Nunez (Elliott 80′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Kelleher, Konate, Phillips, Ramsay, Bajcetic, Carvalho

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Arsenal.

Εξαιρετικό φάουλ από τον Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com