Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Bronckhorst: «Ερχόμαστε στο Anfield για να πάρουμε αποτέλεσμα»

van Bronckhorst: «Ερχόμαστε στο Anfield για να πάρουμε αποτέλεσμα»

Για την αναμέτρηση της Τρίτης στο Anfield κόντρα στη Liverpool μίλησε ο τεχνικός των Rangers, Giovanni van Bronckhorst στην συνέντευξη τύπου του ενόψει του παιχνιδιού.

Ο Ολλανδός προπονητής είπε τα εξής για τη Liverpool και τον αγώνα:

“ Η Liverpool είναι μια πολύ καλή ομάδα, οπότε θα είναι δύσκολο. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. ”

“ Είναι μια τεράστια περίσταση εμάς – για τον σύλλογο και τους παίκτες. Η Liverpool είναι μια ποιοτική ομάδα, οπότε θα είναι ένας ιστορικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. ”

“ Η Liverpool έχει ποιοτικούς παίκτες και έναν φανταστικό προπονητή, οπότε προετοιμαζόμαστε για την καλύτερη ομάδα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αύριο. Είναι ένα τεράστιο βήμα, αλλά είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρόκληση – είναι δύσκολο να παίζουμε εδώ (Anfield), αλλά ερχόμαστε εδώ με πίστη. ”

“ Η Liverpool έχει δεχτεί περισσότερα γκολ από το φυσιολογικό πρόσφατα, αλλά θα βγει αύριο στο γήπεδο, για να προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. ”

“ Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι και τώρα δεν έχουμε βαθμούς. Ξέρουμε την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε αποτελέσματα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Ερχόμαστε εδώ για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πρόθεσή μας. ”

Ο Giovanni van Bronckhorst μίλησε για τον αγώνα με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com